Belangrijke mededeling over Brilonline.com

Ontmanteling en faillisementsaanvraag van Brilonline.com

30-5-2024

Ik schrijf u om u op de hoogte te brengen van een belangrijke ontwikkeling binnen Framehosting BV. Na zorgvuldige overweging en een grondige evaluatie van de huidige financiële situatie, heeft Hans Profijt moeten besluiten om Framehosting BV h.o.d.n. Brilonline.com te ontmantelen en een faillissementsaanvraag in te dienen.
Deze beslissing is niet lichtvaardig genomen en komt na maanden van intensieve pogingen om de financiële stabiliteit van het bedrijf te waarborgen. Helaas bleken de uitdagingen te groot om te overwinnen. Het is een moeilijke tijd voor ons allemaal, en we begrijpen dat dit nieuws veel vragen en zorgen kan oproepen. Alle monturen zullen netjes uiterlijk 1 juli 2024 aan u worden geretourneerd.
Daarnaast wil ik geïnteresseerden informeren dat er mogelijkheden zijn om de pasmodule van Brilonline.com over te nemen. Bij interesse kunt u reageren op deze email.
We willen u bedanken voor uw begrip en steun gedurende deze periode. Mocht u verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan door te reageren op dit bericht. Wij willen u vragen om Hans niet telefonisch te benaderen.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar brilonline2024@gmail.com.