BEZOEK ALCON FABRIEK IN GROßWALLSTADT

Een bijzonder kijkje achter de schermen bij de productie van Alcon’s meest innovatieve lens, ervaar het zelf.

Alcon en Centrop organiseren een exclusief bezoek aan de Alcon Fabriek in Grosswallstadt, Duitsland op 24 juni aanstaande voor geïnteresseerde Centrop leden.
Samen met collega opticiens/contactlensspecialisten/Centrop leden, krijg je dé PRIMEUR. Na het bezoek afgelopen jaar door een select groepje opticiens en contactlensspecialisten krijg je nu de unieke kans om een bijzonder kijkje achter de schermen te mogen nemen van de technologie achter de DAILIES™ TOTAL1™ en leer je over Alcon’s multifocale portfolio. Bovendien kun je het state-of-the-art distributiecentrum, van waaruit alle producten worden verzonden bekijken. Het toegewijde Professional Education & Development team van Alcon zal gedurende het bezoek waardevolle inzichten delen over de technoligie en de onderscheidende kenmerken van de DAILIES™ TOTAL1™ in vergelijking met traditionele siliconen hydrogel contactlenzen.

Dit evenement is exclusief voor Centrop-leden. Meld je uiterlijk 7 mei aan, want het aantal plaatsen is maar beperkt, dus VOL=VOL.

Voor een compleet bezoek kun je ervoor kiezen zondag 23 juni al te arriveren. Overnachten is dan mogelijk in het nabijgelegen Gottwalds Inn in Obernburg. Tarieven variëren van €111 tot €181 voor een 2-persoonskamer incl. ontbijt. Na aankomst kun je genieten van een overheerlijk 3-gangen diner inclusief drankjes in het, op loopafstand gelegen, Restaurant Das Wirtshaus. Dit diner kunnen wij aanbieden voor €40 i.p.v. €80 per persoon. Mocht je interesse hebben in dit arrangement, dan kun je dit aangeven bij jouw aanmelding.

Dit wil je zeker niet missen!

Wij hopen van harte dat je deze unieke once-in-a-lifetime experience aangrijpt om de Alcon fabriek en het distributiecentrum te bezoeken.

Grosswallstadt programma

Zondag 23 juni – Optioneel

Middag     Aankomst bij Gottwalds Inn in Obernburg
18.30 uur   Diner in Restaurant Das Wirtshaus in Obernburg
                 
Speciaal arrangement georganiseerd door Centrop
23.00 uur   Terug naar Gottwalds Inn
 

Maandag 24 juni – Fabrieksbezoek en presentatie Alcon

07.30 uur   Ontbijt in Gottwalds Inn(voor de hotelgasten)
09.00 uur   Ontvangst met koffie/thee in het Sporthotel in Grosswallstadt
Hier wordt de groep opgesplitst in tweeën vanwege de groepsgrootte
09.30 uur   Groep 1 rondleiding fabriek en distributiecentrum
                  Groep 2 presentatie Alcon

11.30 uur   Groepen wisselen van activiteit
13.00 uur   Gezamenlijke lunch in het Sporthotel
15.00 uur   Terugreis naar Nederland

Bij je aanmelding kun je aangeven of je gebruik wilt maken van het diner op zondagavond en/of een hotelovernachting. Heb je specifieke dieetwensen, allergieën of andere verzoeken? Laat het ons dan weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.