Blaze Series van Julbo

Julbo is terug met een gloednieuwe, pittige capsule voor deze hippe zomer: hun meest iconische brillen in een spetterend palet van nieuwe kleuren!

Met 3 exclusieve zonnebrillen, FURY / DENSITY / FREQUENCY, de top van hun sportbrillen lijn. Deze limited-edition capsule is in sync met Julbo’s grenzeloze outdoor energie. Of je voeten nu op de pedalen staan of in je hardloopschoenen! De blauwe en rode mix roept de niet aflatende kracht, energie en passie op die Julbo’s toewijding aan sport en atleten belichaamt. Elk montuur in de BLAZE-capsule is zorgvuldig vervaardigd om een ongeëvenaard zicht, bescherming en onberispelijke pasvorm voor de eisen van de fietsers en lopers voor al hun avonturen onder de zon.

De BLAZE Series heeft niet alleen een verwoestend mooie esthetiek, maar profiteert ook van de gloednieuwe Julbo SPECTRON HD 3 lens. Deze high-definition categorie 3 lens is ontworpen in samenwerking met onze atleten en biedt ongeëvenaarde zonbescherming en uitzonderlijk visueel comfort voor de langste, meest veeleisende sportavonturen. Gedurfd en ambitieus gedragen door onze atleten op de meest uitdagende trails, eindeloze wegen en ruw terrein, belichaamt de BLAZE collectie Julbo’s brandende passie voor sport en hun niet-aflatende toewijding aan diegenen die hun grenzen opzoeken en verleggen. Met BLAZE verlicht je de weg en trails en elk pad ertussenin!

EUROBIKE 2024

Komende week ( 3 tot 7 juli 2024) staat JULBO op de grootste fietsbeurs van Europa, de EUROBIKE, in Frankfurt. Op de EUROBIKE lanceren zij hun nieuwste fietsbrillen en fietshelmen voor komend jaar die ze o.a. samen met hun team Groupama-FDJ ontwikkeld hebben!
Mocht je een bezoek brengen aan EUROBIKE, bezoek dan ook de Julbo stand D08 in Hall 11.1.