Menrad: RĒVO High Performance Sunglasses introduceert de “Polar” en “Omega”

Sport Zonnebrillen voor Outdoor Enthousiastelingen

RĒVO High Performance Sunglasses, een vooraanstaand merk in hoogwaardige zonnebrillen, introduceert twee opwindende nieuwe sportzonnebrillen – de “Polar” en de “Omega“. Deze nieuwe modellen zijn speciaal ontworpen om aan alle eisen van outdoor activiteiten zoals hardlopen, golfen en fietsen te voldoen en bieden de perfecte combinatie van stijl, comfort en prestaties.

De “Polar” en de “Omega” zijn beide uitgevoerd met een geavanceerde lenstechnologie, verstelbare neus, en zijn verkrijgbaar in verschillende lensvarianten. Zoals bijvoorbeeld de Bluewater, Greenwater, Graphite en Golf lens. Sommige modellen zijn voorzien van een Photogromic lens. Deze lenzen bieden niet alleen ultieme bescherming tegen schadelijke UV-stralen, maar verbeteren ook het zicht en contrast onder alle weersomstandigheden, iets wat essentieel is voor sporters die topprestaties willen leveren.

Een van de opvallende kenmerken van de “Polar” en de “Omega” is hun XL wrap-around Shield ontwerp, dat zorgt voor een perfecte pasvorm en maximale bescherming tegen zon, wind en stof. Het lichtgewicht frame en de antislip neuspads zorgen voor langdurig draagcomfort, zelfs tijdens de meest veeleisende activiteiten.

RĒVO High Performance Sunglasses heeft de ambitie tot het bieden van de best mogelijke zonnebrilervaring voor liefhebbers van outdoor sporten,” aldus Cliff Robinson, CEO van B.Robinson / RĒVO. “Met de introductie van de ‘Polar‘ en ‘Omega‘, brengen we de prestaties van onze zonnebrillen in het sportsegment naar een nieuw niveau en helpen we sporters om te excelleren, ongeacht de omstandigheden.”

De “Polar” en “Omega” sportzonnebrillen zijn nu verkrijgbaar bij geselecteerde RĒVO-dealers. Over RĒVO High Performance Sunglasses: RĒVO High Performance Sunglasses is een toonaangevend merk in de zonnebrilindustrie en staat bekend om zijn compromisloze focus op prestatie, stijl en innovatie. Met geavanceerde lenstechnologieën en hoogwaardige materialen streeft RĒVO ernaar om de verwachtingen van sporters en outdoor liefhebbers te overtreffen.

Wilt u meer weten over deze collectie neem dan contact op met de betreffende Account Manager van Menrad in uw rayon.

Noord- Nederland: Wendeliene Nimberg    06-22526872
Zuid- Nederland: Arie Beckers     06-15862741

Of stuur een mail naar: verkoop@menrad.nl of bel 010-31660580