Shamir en Oogfonds bundelen krachten voor betere ooggezondheid

Shamir is ontzettend trots om aan te kondigen dat Shamir vriend van het Oogfonds is!
Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in hun gezamenlijke missie om ooggezondheid te bevorderen en de levenskwaliteit van mensen te verbeteren. De gedeelde kernwaarden vormen de basis van deze samenwerking en benadrukken het belang van innovatie, bewustwording en zorg.

Waarom samenwerken met het Oogfonds?

Het Oogfonds zet zich in voor het voorkomen en behandelen van oogziekten en oogaandoeningen. Met hun jarenlange ervaring en toewijding aan onderzoek en voorlichting, is het Oogfonds een onmisbare speler in de wereld van oogzorg. Bij Shamir delen ze dezelfde passie voor ooggezondheid. Hun geavanceerde technologieën en innovatieve oplossingen sluiten naadloos aan bij de missie van het Oogfonds.

Gedeelde Kernwaarden

De samenwerking tussen Shamir en Oogfonds is gebaseerd op een aantal belangrijke kernwaarden:
Passion for innovation: Shamir blijft innoveren om de beste producten en diensten te bieden. Het Oogfonds ondersteunt onderzoek en ontwikkeling om nieuwe behandelingen en preventiemethoden te vinden.
Service is beautiful: Bij zowel Shamir als het Oogfonds staat service centraal in alles wat ze doen. Zij geloven dat uitstekende service niet alleen een mooie waarde is, maar ook een essentieel onderdeel van hun missie om ooggezondheid te bevorderen en het welzijn van mensen te verbeteren.
Be the best, but never rest: Bij Shamir streven ze ernaar om de beste te zijn in alles wat ze doen en blijven door ontwikkelen in nieuwe technologieën. Deze kernwaarde sluit perfect aan bij de missie van het Oogfonds om voortdurend te werken aan betere ooggezondheid en het verbeteren van levenskwaliteit. Samen zetten zij zich in voor voortdurende verbetering, innovatie en uitstekende zorg voor onze klanten en patiënten.
Agility: Agility betekent ook dat Shamir flexibel is in hun samenwerkingsverbanden. Door nauw samen te werken met het Oogfonds, kunnen zij hun strategieën en initiatieven aanpassen aan nieuwe inzichten en ontwikkelingen. Dit zorgt ervoor dat zij altijd effectief en efficiënt kunnen werken aan hun gemeenschappelijke doelen.
Shamir gelooft in de kracht van samenwerking om een positieve impact te maken. Met het Oogfonds als partner zijn zij ervan overtuigd dat zij samen een groot verschil kunnen maken in de wereld van ooggezondheid. Shamir kijkt ernaar uit om iedereen op de hoogte te houden van deze voortgang en om samen te werken aan een toekomst met goed zicht en gezonde ogen voor iedereen.

Om deze samenwerking te versterken gaat Shamir zaterdagavond 21 september 2024 met een aantal collega’s en klanten de Dam by Night lopen. Ook dit jaar zal Shamir weer een bedrag inzamelen voor wetenschappelijk oogonderzoek. Lees hier meer.

Volg Shamir voor meer updates en nieuws over hun gezamenlijke projecten en initiatieven. Samen bouwen we aan een toekomst met goed zicht!