Terugblik Centrop Retail Experience Utrecht

Inspirerend, geweldig, energiek en fantastisch; dat zijn de juiste woorden voor onze Centrop Retail Experience, dinsdag 21 mei, door het centrum van Utrecht.

In samenwerking met Eyeline hadden wij hiervoor een klein groepje enthousiaste, jonge optiekondernemers uitgenodigd. Wat een dynamiek binnen de groep; ondernemers die elkaar niet kennen en toch de verbinding aangaan, de sfeer zat er erg goed in!

Na ontvangst met koffie en thee bij Bunk, een bijzonder hostel/hotel concept, met een inspirerend verhaal van een van de founders van dit concept, gingen we per trein naar Leidsche Rijn waar we werden ontvangen door Tijmen van Dijk van Schmidt Optiek. Onder de indruk van hun bijzondere, exclusieve winkel en hoe zij de marketing regelen vanuit hun winkels, keerden we terug in het centrum van Utrecht waar ondernemer Amin Mayahi van Republic Dutch ons vol passie vertelde over zijn liefde voor het vak; het customizen van fietsen. Een kwaliteitsfiets op maat gemaakt waarbij de klant écht centraal staat. Het woord ‘hospitality’ leek in de ochtend al centraal te staan.

Na een heerlijke lunch bij Anne&Max in het boutiquehotel en het verhaal hierachter, vertelt door de eigenaar werden we bij Omoda bijgepraat over o.a. de omnichannel strategie van Omoda en konden vrijwilligers een voetenscan laten maken. Na een korte stop bij Coef liepen we door naar Daen’s. Ook bij Daen’s een fantastisch verhaal over hun conceptstore, café, greenhouse en greenhouse hotel. We sloten de dag af met een bezoek aan Broese, een megagrote boekenwinkel in het oude postkantoor van Utrecht, ook hier staat de persoonlijke aandacht voor de klant centraal. Net op tijd konden we Restaurant LOOF bereiken voor het noodweer losbrak.

Kortom, een inspirerende dag met mooie verhalen van stuk voor stuk gepassioneerde ondernemers!

Onwijs veel dank aan onze leden voor de gezelligheid, leuke verhalen en enthousiasme. Alle concepten die wij mochten bezoeken, enorm bedankt voor jullie tijd en medewerking. En vooral een speciale dank aan Daan Merckx die deze dag mogelijk heeft gemaakt. Wij vonden het zeker voor herhaling vatbaar!

Wil je ook een keer met ons mee? Laat het weten en bel 026 364 80 48 of mail info@centrop.nl.