Ocuco

Uw specialist in optieksoftware!

Bij Ocuco hebben we een passie voor technologie. In de ontwikkeling van onze gespecialiseerde optieksoftware spelen de uitdagingen en evolutie van de optiekbranche een centrale rol.

Met Eyestore en ApolloCS biedt Ocuco u die extra stap die uw onderneming naar een hoger niveau kan helpen qua dienstverlening en professionalisering.

Onze software is gebouwd door en in samenwerking met Opticiens en Optometristen om u als ondernemer te ontzorgen.

Totaaloplossing:
Naast dat Ocuco opticiens graag voorziet van software heeft Ocuco ook een gespecialiseerde Hardware  en  OmniChannel afdeling. Hierdoor is Ocuco een complete all-in-one leverancier voor de succesvolle opticien.

Van het leveren van de infrastructuur in de vorm van netwerk en internetaansluitingen tot het volledig koppelen van uw winkelautomatisering aan uw website. Onze software systemen bieden efficiënte en flexibele oplossingen voor de optiekbranche.

Maar wat Ocuco écht onderscheid is de passie en gespecialiseerde kennis welke gericht is op de optiek, gecombineerd met een persoonlijke aanpak.

Meer weten?
Graag gaan wij met u het gesprek hierover aan. Stuur ons een berichtje via onderstaand contactformulier en geef hierbij aan waar u interesse in hebt, bijvoorbeeld Eyestore, ApolloCS of een nieuwe website en wij nemen contact met u op.

Contactformulier Ocuco

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.