Overname UCO-Contactlenzen

UCO is enthousiast en tegelijk heel dankbaar dat zij u kunnen vertellen dat UCO-contactlenzen is overgenomen. René Perton heeft na vele jaren hard werken besloten om van een welverdiend pensioen te gaan genieten. Jeffrey van Beek en Christian Bout nemen samen de ‘Loupe’ over waarbij Jeffrey de dagelijkse leiding op zich zal nemen.

Deze overname is een belangrijke verandering en markeert meteen ook een moment van reflectie en blik op de toekomst. Jeffrey en Christian zullen het werk in en aan UCO met dezelfde passie en toewijding voortzetten waarbij ze kunnen rekenen op René, net als Ed Beijer, die betrokken blijven als belangrijke adviseurs. De rijke ervaring en diepgaande kennis blijven zo voor de industrie behouden.

Met de komst van deze nieuwe eigenaars komt er ook een nieuwe, frisse visie en aanpak. Maar de essentie van UCO waarin de kwaliteit en het klantgerichte servicebeleid centraal staan, blijft onveranderd. U kunt blijven rekenen op de service en vertrouwde kwaliteit die u al jaren van ons gewend bent.

Dankzij de overname door Jeffrey en Christian blijft UCO een onafhankelijk bedrijf, zonder buitenlandse inmenging. Zij kunnen het assortiment dat al jaren door u zo gewaardeerd wordt, behouden en blijven aanbieden. Dit is iets waar ze bijzonder trots op zijn en waar ze met elkaar hard aan blijven werken.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de overname?
Neem dan contact op met UCO. Jeffrey en René staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te verzekeren van onze onverminderde inzet en klantgerichte aanpak. Zij kijken uit naar de voortzetting van de prettige samenwerking en danken u hartelijk voor uw voortdurende vertrouwen in UCO.

René, Jeffrey en Christian