Centrop

Wat kan Centrop allemaal voor jou betekenen?

Bij Centrop kan je gebruik maken van een aantal diensten en services. Wij hebben met een aantal partners afspraken gemaakt om u hierin te kunnen ontzorgen. Staat de gewenste dienst hier niet bij, neem dan contact op met Centrop.

Alpina

Omdat het voor elke optiekondernemer belangrijk is om goed verzekerd te zijn, is het ook van belang te weten wat je wel en niet moet verzekeren. Een goed advies is onmisbaar in deze toch wel ingewikkelde materie.

Be-Smart Consulting & Optiekmakelaars

Be-Smart is specialist in aan- en verkoop van optiekbedrijven. Daarnaast kunnen zij u helpen uw bedrijfsvoering te verbeteren.

Brilonline.com

Hoe haal je als zelfstandige opticien nu het beste uit je website voor de oriëntatiefase van de klant? Uiteraard met een up to date en overzichtelijke website, maar nog meer door de online pas tool van Brilonline.com.

Buddy

Bent u startende ondernemer? Of ziet u even door de bomen het bos niet meer? Onze leden zijn er om u te helpen!

Bureau Baijens

Al 30 jarig levert Bureau Baijens interieurarchitectuur/ontwerp en begeleiding voor opticiens. Onafhankelijkheid van uitvoerende partijen staat hierin voorop.

Customeyes

Customeyes is jouw inslijpcentrale voor oneindig veel mogelijkheden. Zij zijn gespecialiseerd in het customizen van elke bril.

Embrosa

Embrosa biedt u altijd iets om te delen op social media. De Embrosa app maakt uw zichtbaarheid op social media ongelooflijk eenvoudig.

Fides bedrijfsadvies

Fides Bedrijfsadvies is dé financieel specialist van optiek Nederland. Zij adviseren en ondersteunen zelfstandig optiekondernemers bij hun bedrijfsvoering. Hiervoor combineren ze hun kennis en ervaring met een frisse blik!

Infomedics

Declaratieverwerking en factoring, dat is waar Infomedics goed in is. Door dit uit te besteden, houdt u meer tijd over om uw passie uit te oefenen en de beste zorg te leveren aan uw klanten.

KONTAK

KONTAK is specialist in business-to-consumer communicatie voor zowel kleine als grote optiekzaken. Onze kracht is om de mogelijkheden van verschillende communicatiekanalen om te zetten in eenvoudige en toepasbare diensten. Zo kunt u zelf kiezen met welke dienst(en) KONTAK u mag ondersteunen.

Ocuco

Bij Ocuco hebben ze een passie voor technologie. In de ontwikkeling van hun gespecialiseerde optieksoftware spelen de uitdagingen en evolutie van de optiekbranche een centrale rol. Met Eyestore en ApolloCS biedt Ocuco u die extra stap die uw onderneming naar een hoger niveau kan helpen qua dienstverlening en professionalisering.

Optiek Adviseurs

Optiek Adviseurs is hét ondernemers adviesplatform voor elke zelfstandige optiekondernemer en in het bijzonder voor Centrop leden. U vindt op www.optiekadviseurs.nl alle diensten en adviseurs die u als zelfstandige optiekondernemer nodig kan hebben. De aangesloten Optiek Adviseurs werken allemaal vanuit gevalideerde gedragsregels waarmee kwaliteit gewaarborgd wordt. Betrouwbaarheid en kwaliteit staat altijd voorop bij Optiek Adviseurs. Naast de […]

Optiek voor elkaar

Financiering nodig voor uw optiekonderneming?
Investeren in de zelfstandige optiekbranche?
Maak kennis met het financieringsplatform Optiek voor elkaar.

Optometric Leisure Association

Vergroot je oogzorg met een optometrist op afstand!

OS Optiek – OO2

OO2 is uw partner op het gebied van winkelautomatisering. Met de bekende Open Source Software – OS Optiek, bieden zij een complete software voor de zelfstandige opticien.

Vorm Martini

Dankzij goed design bereik je de juiste doelgroep. Het designteam van Vorm Martini staat garant voor de juiste look-and-feel. Ze zijn op de hoogte van actuele trends en dankzij hun creativiteit weten ze het verschil te maken.

Vorwerk

Wanneer je nadenkt over verkoop van je optiekzaak, schakel je Vorwerk in. Zij kunnen een overname fiscaal goed plannen.

Wecare ontwerpers & makers van interieur

Wecare is specialist op het gebied van inrichting van optiekzaken: zij ontwerpen & maken interieurs. Bij Wecare vinden ze dat elk idee álle aandacht verdient. Uw plannen worden vertaald naar realiteit.

Worldline

Worldline ondersteunt u bij het afrekenen met uw klant. Dit doen zij met de acceptatie van alle populaire betaalmethoden en door het leveren van betaalautomaten. De betaaloplossingen werken op elk verkooppunt, zelfs wanneer de internetverbinding tijdelijk wegvalt.