Samen komen we tot het beste resultaat

Centrop is een inkoopvereniging voor zelfstandige opticiens. Of je nou van inkooporganisatie wilt wisselen, je eigen optiekzaak wilt gaan starten of een bestaande zaak over wilt nemen, bij Centrop ben je aan het juiste adres en kan je zelfs hulp krijgen van een bestaand Centrop-lid. Als lid behoor je tot het collectief, een collectief waarbij je kunt profiteren van inkoopvoordeel bij diverse leveranciers, gebruik kunt maken van ondersteunende diensten en waar volop ruimte is voor samenspraak.

gradient

Ontstaan van Centrop

In 1960 opende de Brilmij (nu beter bekend als Pearle) haar eerste optiekwinkel in Nederland, de start van de discounters in Nederland. Tijd voor de zelfstandige opticiens om een gezamenlijk front te vormen. Enkele opticiens namen het voortouw en zo ontstond Centrop. In de eerste plaats voor het gezamenlijk inkopen van optiekproducten, waardoor betere inkoopcondities bedongen kunnen worden dan individueel. Later zijn hier extra diensten en services aan toegevoegd.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de meest betrouwbare en solide inkoopvereniging van Nederland met meer dan 400 aangesloten optiekzaken.

Onze diensten

De gezichten achter centrop

Ons team verzorgd de dagelijkse werkzaamheden vanuit het kantoor in Velp. Daarnaast zijn er Bestuursleden die zorg dragen voor een goede leiding van de organisatie. Wij zijn altijd bereikbaar, korte lijntjes dus!

Medewerkers

Rob Schaap

Directeur

Marcella Utermöhlen

Management assistente

Rene Verheij

Financieel manager

Anne van Buren

Management assistente

Jasper van Dam

Accountmanager

Susanne Oudshoorn

Marketing- en operational manager

Michael Groenhof

Business Development Manager

Isabel Vrieze

Marketing Medewerker

Kom je bij ons werken?

Bekijk onze vacatures

Bestuur

Eric van der Goot

Voorzitter

Guido van Nes

Penningmeester

Pim Engelen

Secretaris

Werner Schijvenaars

Bestuurder

Türkan Tozen

Bestuurder

Floris Frenzen

Bestuurder

Peter Groeneveld

Bestuurder

Waarom kiezen voor Centrop?

Centrop is een transparante organisatie. Wij doen niks anders dan het vertalen van de behoeften van onze leden.

Al onze bedrijfsactiviteiten zijn erop gericht om u op een zo goed mogelijke manier van dienst te zijn. Het verschil met andere inkooporganisaties is, dat Centrop een coöperatieve vereniging is, een vereniging zonder winstoogmerk.

Wat betekent dat onze leden onze ‘winst’ jaarlijks – naar rato van omzet – uitgekeerd krijgen. Ook worden bonussen voor de volle 100% uitgekeerd

Daarnaast wordt u gehoord; u kunt te allen tijde met uw opmerkingen en vragen terecht. En niet alleen bij het Centrop team, maar ook bij de overige leden en onze leveranciers.

Meer weten? Bekijk deze korte animatievideo.