Centrop

Centrop Marketing Club Dagen

Bourgondisch netwerken, inkopen en inspiratie opdoen

Laat je informeren, inspireren en bekijk de nieuwste collecties en producten tijdens de

CENTROP MARKETING CLUB DAGEN

op

Maandag 26 februari in Arnhem & Maandag 4 maart in Scheveningen

Twee locaties en twee verschillende dagen zodat jullie zelf kunnen kiezen welke dag het beste uitkomt.

Deze dagen presenteren wij de Centrop Marketing Club aan onze leden. Vanaf 15.00u ben je (samen met je team) van harte welkom om de presentatie bij te wonen, waarna je alle gelegenheid krijgt om collecties te bekijken en desgewenst in te kopen en bij te praten met collega’s en leveranciers.

Vanzelfsprekend zijn alle bij het Centrop aangesloten ondernemers en hun medewerkers uitgenodigd. Ben je zelfstandig opticien maar (nog) niet aangesloten bij Centrop en wel geïnteresseerd in de plannen en/of de nieuwe collecties van de leveranciers, dan ben je ook van harte welkom. 

Omdat we gezelligheid en ruimte om met elkaar te praten heel belangrijk vinden, hebben we als locaties gekozen voor de Foodhallen. Alle bezoekers krijgen een foodticket dat je kunt besteden bij de verschillende foodcorners waar je keus hebt uit gerechten uit alle hoeken van de wereld.

Leuker kunnen we het niet maken en met bijna 40 leveranciers* met heel veel nieuwe collecties en innovaties, is het ook meer dan de moeite waard om erbij te zijn.

Programma:

15.00 – 15.30 uur
Ontvangst met koffie, thee of een ander drankje

15.30 uur
Presentatie van de plannen van de Centrop Marketing Club

16.00 – 22.00 uur:
Shoppen, netwerken en gezelligheid bij de diverse leveranciers*

Vanaf 17.00 uur
Zijn de foodcorners geopend

*A-Concepts, AVA, Bausch+Lomb, Bellinger, Blackfin, Bobo’s, Brilmode.nl, Charmant, Cazal, CooperVision, De Rigo Vision, Design Eyewear Group, Eschenbach, EssilorLuxottica, Eurovisie, Eyes2Be, GO Eyewear, HOYA, Kering, Marchon, Marcolin, Menrad, Morel, Odettes Lunettes, ODE, Ofar, Optic-Lenses, OptiekXL, OPO, Optiplus, OTE, OWP, Pajuk, Rodenstock, Silhouette, Smeyel, The Black Label

In verband met het voorbereiden van de foodtickets vragen we je om je aan te melden. Dat kan met een simpel mailtje aan info@centrop.nl of klik op één van onderstaande buttons.