Embrosa

Social media marketing die verrassend, ongelooflijk eenvoudig en persoonlijk is.

Altijd iets om te delen op social media. Het blijft uitdagend. Maar u weet dat het continu onder de aandacht brengen van uw winkel bij consumenten, zowel online als offline, hoort bij ondernemen. Centrop helpt u met ondernemen, zodat u (nog) meer tijd kunt besteden aan uw vak. Daarom maakt Embrosa met de speciale Social Media marketing app social media verrassend eenvoudig en persoonlijk.

Via de Embrosa App kunt u marketing beelden van uw merken, maar ook algemene inspiratie-berichten delen op o.a. Instagram en Facebook. Natuurlijk is inplannen om later te posten ook mogelijk!

U bepaalt zelf hoeveel hulp u kunt gebruiken: van vrijblijvende inspiratie tot een goede stok achter de deur met een gepersonaliseerde Facebook én Instagram planning: Embrosa laat uw social media stralen!

Download de Embrosa App uit uw App Store (Apple of Android) en maak gratis een account aan!

Wie zijn aangesloten bij Embrosa?
Voor opticiens die begrijpen dat online marketing en social media een belangrijk onderdeel is van ondernemen, die wel zelf social media willen oppakken, maar hulp nodig hebben om telkens de juiste berichten te delen. Gebruikers van Embrosa houden graag zelf grip op wat online wordt geplaatst en ze verwerken regelmatig persoonlijke foto’s en video’s in de posts zodat hun social media kanalen de eigen persoonlijke identiteit van de winkel uitstralen.

 • Merkbeelden altijd bij de hand;
 • Verrassende social media inspiratie;
 • Eenvoudig zichtbaar op Facebook en Instagram;
 • Personaliseer eenvoudig met eigen foto’s en video’s
 • U bepaalt wat online komt, u houdt grip

  Persoonlijke berichten zijn succesvoller op social media dan reclame items
  Wist u dat persoonlijke berichten een hogere respons krijgen op social media dan algemene reclame items? Als u meer impact wilt maken met uw social media berichten en u wilt ervoor zorgen dat uw bekendheid en omzet stijgen door de inzet van social media, dan moet u rekening houden met 3 factoren:

  De 3 succesfactoren voor succesvolle social media marketing:
  1. Persoonlijke berichten met uw winkel, team en producten op de foto worden veel vaker bekeken en krijgen meer reacties;
  2. Relevante berichten, die aansluiten bij de leefwereld van de consument, leveren positievere associaties op bij consumenten en krijgen meer reacties;
  3. Continu posten van berichten is nodig om getoond te worden in de tijdlijn van uw consument;
  U zult dus frequent relevante en persoonlijke berichten moeten posten op social media.

  Vol zelfvertrouwen aan de slag
  Embrosa Academy leert u als ondernemer het belang van Social Media voor uw optiekwinkel en biedt u de vaardigheden om persoonlijke berichten te plaatsen op Social Media.

  Inspiratie nodig om regelmatig impactvolle berichten te delen?
  Maar hoe doet u dat? Wat voor persoonlijk bericht kunt u vandaag weer delen? De meeste opticiens worstelen met het regelmatig plaatsen van onderscheidende persoonlijke social media berichten. Daarom presenteert Embrosa u, via de Embrosa App en de Embrosa nieuwsbrief, telkens voorbeeld social media berichten die u vanuit de App direct kunt delen naar o.a. Facebook en Instagram. En personaliseren met een eigen foto of video is eenvoudig.

  Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of neem een kijkje op de website.

  Contactformulier Embrosa

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.