Infomedics

Infomedics: Goed geregeld, voor iedereen

U bent bezig met het leveren van de beste zorg. Declaratieverwerking en factoring, dat is waar wíj goed in zijn. Ook in uw wereld als opticien komen niet-gecontracteerde zorg en particuliere nota’s steeds vaker voor. Door uw facturatie uit te besteden aan Infomedics, houdt u meer tijd over voor wat écht belangrijk is: uw passie uitoefenen en de beste zorg leveren voor uw klanten!

Als u samenwerkt met Infomedics, draagt u na een verkoop uw vordering over aan ons. Wij verwerken uw declaraties, betalen u binnen de afgesproken termijn uit en innen de rekening bij uw klant. Heeft uw klant een vraag over de rekening? Dan staat onze Servicedesk voor hem/haar klaar!

  • Ontzettend veilig, een aangewezen afdeling op de veiligheid van persoonsgegevens en data
  • Een Servicedesk zorgconsumenten die alle klantvragen over de rekening kan beantwoorden
  • Verrekening met de zorgverzekeraar van uw zorgconsument
  • Een betrouwbare uitbetaaltermijn, waar u afspraken over kunt maken
  • Eventuele overname debiteurenrisico

Ooit begonnen als een declaratiekantoor in Zeist dat alle medische informatie vanaf floppy’s verwerkte. Nu een solide –volledige privacy proof– IT-gedreven organisatie met ruim 7.500 aangesloten zorgaanbieders. Sinds onze oprichting in 1988 hebben we maar één doel: het realiseren van zorgeloze zorg. Wij volgen het principe ‘first time right’ en gaan voor juichende klanten. Met ruim 280 collega’s werken we keihard aan het vereenvoudigen van de processen rondom het leveren van zorg.

Wij staan voor authenticiteit, betrouwbaarheid, no-nonsense en zijn vooruitstrevend. We zijn niet bang om out of the box te denken als het draait om het optimaliseren van processen voor zorgaanbieders. We werken voor duizenden kleine en grote bedrijven in Nederland.

Declaratieverwerking en factoring, is wat we doen. Zodat u als opticien gewoon kunt focussen op uw passie: de beste match vinden voor uw klant. De verrekening met de zorgverzekeraar, administratieve handelingen of vragen over de rekening van uw klant kunnen wij voor u afhandelen. Zo bespaart u tijd én geld, en wij beloven u een vaste uitbetaaltermijn.

Wij begrijpen dat u veel waarde hecht aan de band met uw klant. Als hulpmiddelenleverancier wilt u altijd de beste match vinden! Soms komt het voor dat uw klant een eigen bijdrage moet betalen voor hun product. Niet altijd leuk. Bij Infomedics proberen wij dit zo aangenaam mogelijk te maken, door sociaal verantwoord te incasseren. Dit keurmerk (SVI) houdt in dat wij bewust zijn van onze sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Onnodige kosten voor u en uw klant proberen we dus zo veel mogelijk te beperken.

Bent u nieuwsgierig geworden? Ga snel naar onze website om te kijken wat de mogelijkheden voor u zijn of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier Infomedics

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download vergoedingenposter 2023

Wij hebben, in samenwerking met NUVO en HOYA een overzicht voor u samengesteld met de aanvullende zorgvergoedingen voor brillen en lenzen. Handig om op te zoeken wat uw klant eventueel van zijn/haar zorgverzekeraar terug kan krijgen bij aankoop van die mooie bril of comfortabele contactlenzen.