KONTAK

KONTAK: dé partner voor al uw klantcommunicatie 

KONTAK is specialist in business-to-consumer communicatie voor zowel kleine als grote optiekzaken. Onze kracht is om de mogelijkheden van verschillende communicatiekanalen om te zetten in eenvoudige en toepasbare diensten. Zo kunt u zelf kiezen met welke dienst(en) KONTAK u mag ondersteunen. We combineren onze kennis van de markt, de ontwikkelingen in de samenleving en uw wensen tot informatieve communicatiemiddelen voor uw oproepen en campagnes. Hiermee kunt u specifieke doelgroepen benaderen met relevante informatie en ondersteunen wij u bij het opbouwen van een stabiele en groeiende klantenbase. KONTAK kenmerkt zich door een persoonlijke no-nonsense aanpak.

Wood office desk table with computer gadgets and supplies. Top view, flat lay.

Kernkwaliteiten

  • Proactieve, persoonlijke en eerlijke dienstverlening.
  • Geen toegang of overdracht van uw complete database, u blijft eigenaar van uw klantendata.
  • We hebben kennis van de branche en markt en vertalen deze proactief naar actuele campagnes.
  • De dienstverlening van KONTAK kunt u combineren tot een dienstenpakket dat u optimaal ontzorgt. Geen abonnementen, gewoon per maand opzegbaar.
  • Onze diensten zijn schaalbaar omdat wij partner willen zijn voor iedere optiekondernemer, groot én klein.

Een belangrijk kenmerk van onze dienstverlening is dat al onze diensten los of in combinatie met elkaar kunnen worden ingezet. U bepaalt zelf welk dienstenpakket het best bij u past en op welke gebieden u ondersteund wilt worden. Wij denken natuurlijk graag met u mee en geven proactief advies op de schaal die bij u past. 

We blijven klein in ons persoonlijke klantcontact, maar we zijn groot in onze maatwerkcommunicatieproducten. Dat is ook hoe wij onze diensten willen leveren en zullen blijven leveren – als communicatiepartner voor grote én kleine optiekondernemers.

Neem gerust KONTAKt met ons op!
Dan bespreken we alle mogelijkheden en kunt u bepalen of wij u mogen ondersteunen bij het groeien van uw klantenbase. KONTAKt opnemen kan via onderstaand contactformulier of neem een kijkje op de website.

Contactformulier KONTAK

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.