Optiek voor elkaar

Financiering nodig voor uw optiekonderneming?
Investeren in de zelfstandige optiekbranche?
Maak kennis met het financieringsplatform Optiek voor elkaar.

Bij Optiek voor elkaar vinden (startende) zelfstandige opticiens én optiek belangstellenden* de mogelijkheid om financierings- en investeringsmogelijkheden in te vullen. Zo worden kansen gecreëerd, dromen waargemaakt en kan rendement behaald worden.

Optiek voor elkaar is een initiatief van Centrop, dé inkoopvereniging voor zelfstandige opticiens. Optiek voor elkaar werkt samen met Credion en het grootste Crowdfund platform voor Nederland Geldvoorelkaar.

Financiële ambities waarmaken

Via Optiek voor elkaar wordt middels crowdfunding de zelfstandige optiekondernemer ondersteund. Of het nou gaat om een verbouwing, uitbreiding of nieuwe start, ambities worden waargemaakt. Daarnaast kunnen Centrop leden en leveranciers investeren in de zelfstandige optiekmarkt om zo rendement te maken op hun vermogen.

* Personen of bedrijven die gebruik willen maken van het financieringsplatform Optiek voor elkaar dienen aangesloten te zijn bij Centrop of die intentie te hebben.

Hoe werkt het?

Heeft u een optiekzaak en gaat u verbouwen of wenst u een extra filiaal te openen? Of bent u opticien en wilt u uw eigen zelfstandige optiekonderneming starten? Dan klopt u aan bij Optiek voor elkaar.

Stap 1. U meldt u aan bij Optiek voor elkaar.
Dit kan via onderstaand contactformulier of bel 026 205 80 08.

Stap 2. Een intakegesprek volgt.

Stap 3. U stuurt uw plannen, tezamen met eventuele benodigde documenten, naar ons op. Waarna uw plannen gescreend worden door een professioneel kundig panel.

Stap 4. Zijn uw plannen realiseerbaar? Dan wordt er een afspraak met u ingepland, waar de vervolgstappen worden besproken.

Investeren in de optiekbranche?
Zoekt u een betere bestemming voor uw vermogen, kapitaal of spaargeld én wilt u geld investeren in ambitieuze optiekondernemers? Ook dan kunt u zich aanmelden. In een persoonlijk gesprek wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Het kan met Optiek voor elkaar onafhankelijk en snel. Bel 026 205 80 08, mail info@optiekvoorelkaar.nl of neem contact met ons op via onderstaand formulier.
Bij Optiek voor elkaar begrijpen we dat de informatie die u aan ons verstrekt zeer persoonlijk, vertrouwelijk is en soms gevoelig kan liggen. Wij zullen uw aanvraag dan ook met de grootst mogelijke zorg en uiterst confidentieel behandelen. Alle te nemen stappen zullen uitsluitend met uw goedkeuring genomen worden.

Meer weten over Centrop?
Meer informatie over dé inkoopvereniging voor zelfstandige opticiens, Centrop, is te vinden op de Centrop website. Rechtstreeks contact opnemen kan natuurlijk ook via info@centrop.nl of bel 026 364 80 48.

Contactformulier Optiek voor elkaar

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.