Vorm Martini

See our design

Dankzij goed design bereik je de juiste doelgroep. Ons designteam staat garant voor de juiste look-and-feel. 
We zijn op de hoogte van actuele trends en dankzij onze creativiteit weten we het verschil te maken. 

Elk ontwerp sluit naadloos aan op uw merkidentiteit en is perfect toegesneden op je doelgroepen en wensen als opdrachtgever. 

De creatieve ontwerpen van Vorm Martini zijn meer dan eens in de prijzen gevallen. Ze zijn vernieuwend, visueel aantrekkelijk, en zeker zo belangrijk, commercieel doeltreffend.

Vorm Studio
Half werk, daar geloven wij niet in. Daarom pakken we het nieuwe interieur of de restyling van jouw zaak grondig aan. We willen dat jij de komende jaren elke dag met plezier je zaak instapt. Dat jij je thuisvoelt en dat de identiteit van je merk weerspiegelt wordt. Dat je nieuwe klanten aantrekt en dat vaste klanten met plezier blijven binnenlopen.

Voor jouw klus stellen we een team samen dat ruime ervaring heeft in jouw vakgebied. Zo hoef jij, als je een horecazaak hebt, niet uit te leggen hoe een bar wordt ingedeeld. En als je een optiekzaak hebt, snappen onze mensen precies wat belangrijk is bij een oogmeetruimte. Kleine dingen die het samenwerken zoveel makkelijker maken.

Het projectteam bestaat uit vakmensen met vele disciplines. We maken een ontwerp dat past bij jouw wensen, praktisch haalbaar is en natuurlijk past binnen je budget. Daarnaast kunnen we je adviseren bij kleur, logo, huisstijl en visual merchandising. Precies, echt geen half werk dus. Jouw winkel wordt een plek die draait om beleving en sfeer, waardoor je meer klanten aantrekt en meer omzet haalt. Heb je ook een webshop? Dan zorgen we dat offline en online elkaar optimaal versterken.

Vorm Project
Jij hebt een zaak draaiende te houden. Daarom hebben wij projectmanagers die van wanten weten. Zij ontzorgen je maximaal. Zij zijn stuk voor stuk zeer ervaren, hebben het overzicht én het overwicht om alle betrokken partijen aan te sturen. 

Jouw projectmanager bewaakt voor jou het budget en de planning  en is je vaste aanspreekpunt. Ook het contact met de uitvoerende partijen neemt de projectmanager voor zijn rekening en risico. Zo loop je nooit uit de kosten en voorkom je vervelende verrassingen. Jij kunt met een gerust hart je concentreren op je zaak en wij regelen de rest.

Tijdens de uitvoering en montage is jouw projectmanager het belangrijkste aanspreekpunt. Met een uitgebreid digitaal draaiboek op zak weten onze monteurs precies wat er moet gebeuren om de klus te klaren. De montage en installatie is met militaire precisie voorbereid, zo kan jouw zaak zo snel mogelijk weer open.

Werk je voor bepaalde onderdelen graag samen met eigen partijen en is alleen onze expertise op dit gebied gevraagd? Ook dan is het handig om ons in te schakelen. Snel schakelen, direct bijsturen en werken met deadlines: onze projectmanagers zijn ervoor gemaakt.

Vorm Makers
Alle interieurs die wij ontwerpen zijn praktisch haalbaar, maakbaar en betaalbaar. Dat is het uitgangspunt aan de tekentafel, tijdens de productie en bij de realisatie.

Interieurs van hout en metaal produceren we zelf in onze gespecialiseerde werkplaats. Daarnaast hebben we jarenlange contacten opgebouwd in ons vakgebied. Voor elk materiaal en voor iedere afwerking hebben we een vakman achter de hand op wie we blind kunnen vertrouwen. Van vloer en wand tot licht en styling. Dus ook als je jouw nieuwe zaak sleutelklaar opgeleverd wil, zit je bij ons goed.

De montage verloopt volgens een digitaal draaiboek dat jouw projectmanager heeft opgesteld. Soepel en snel, dat is het doel. Zo kun jij weer snel je klanten ontvangen en genieten van het mooie eindresultaat.

Meer weten?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier of neem een kijkje in onze portfolio op de website.

Contactformulier Vorm Martini

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.