Vorwerk

Wij hebben al meer dan 100 zelfstandige optiekzaken verkocht!

Wanneer na te denken over een eventuele overname? Ons advies is om 5 jaar van tevoren al een keer een check uit te laten voeren om te zien of alles op orde is. Zo kun je een overname fiscaal goed plannen en tienduizenden euro’s of meer aan belasting besparen. Vandaag iets in gang zetten en morgen de zaak verkopen: daar gaat de fiscus niet mee akkoord. Bijtijds de onderneming doorlichten (huisvesting, hoogte voorraad, waardering incourantheid voorraad en arbeidscontracten (zijn ze marktconform?)) doet de verkoopwaarde verhogen. Bij een eigen pand zijn er weer andere aandachtpunten. Ook de klantbenadering en de vastlegging van actieve klanten zijn voor een latere goodwill van groot belang, net zo als de staat van de inrichting van de winkel en of de apparatuur up-to-date is.

Wij hebben een unieke branchekennis, niet in het laatst omdat we al meer dan 100 zelfstandige optiekzaken hebben verkocht. Een check hoeft echt geen duizenden euro’s te kosten en levert uiteindelijk vaak veel meer op!

Mijn naam is Marco Bovée, brildragend en uiteraard klant bij een zelfstandige opticien in mijn woonplaats.

Na afgestudeerd te zijn als fiscaal econoom heb ik ervaring opgedaan bij de belastingdienst (vennootschapsbelasting). Inmiddels ben ik al 25 jaar actief als register belastingadviseur waarvan de laatste 17 jaar bij Vorwerk & Co in Amersfoort (mede eigenaar). Graag kom ik bij u langs om kennis te maken en de vele mogelijkheden met betrekking tot de verkoop van uw zaak met u te bespreken. Onze recente transacties zijn het bewijs. De meeste optiekzaken hebben een hoge goodwillwaarde! Op onze website www.vorwerk.nl staan diverse referenties, u kent er vast wel enkele van.

Bel gerust voor een afspraak of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier Vorwerk

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.