Wecare ontwerpers & makers van interieur

Wecare is specialist op het gebied van inrichting van optiekzaken: wij ontwerpen & maken interieurs. Wij willen jou als zelfstandig opticien met persoonlijke aandacht helpen om de juiste keuzes te maken. Dit doen wij sámen met jou.

Bij Wecare vinden we dat elk idee álle aandacht verdient. Jouw plannen vertalen wij naar realiteit. Het resultaat? Een verfrissende, moderne, stijlvolle en bovenal succesvolle zaak.

  • Ons team benadert turn-key winkelinrichting als vakwerk. We denken aan álles en zijn specialist voor optiek.
  • Wij ontwerpen voor alle budgetten, van één element tot het aanpakken van een volledige ruimte of een heel pand.
  • Elk idee krijgt onze volle aandacht.
  • De oplossingen die wij adviseren zijn goed doordacht, creatief en we gaan altijd voor de beste en meest haalbare oplossing.
  • We geloven dat het beste resultaat wordt bereikt door samen te werken op basis van respect en vertrouwen.

Verhuizen, restylen of verbouwen?
Op elke vraag geven wij antwoord. In onze ontwerpen, zoeken we naar ruimtes die sfeer creëren. Ruimtes die passen bij jou en je klanten. De winkel moet succesvol zijn voor iedereen. In de benadering van Wecare is aandacht voor je eigen verhaal: wij vertalen dit naar een passend ontwerp. Hoe groot of hoe klein de plannen ook zijn. We willen er altijd, alles aan doen om een nieuwe winkel succesvol te maken zodat we allemaal trots kunnen zijn op het eindresultaat.

Betrokken vakmanschap
Wij leveren vakmensen. Betrokken specialisten die de ambacht van het maken beheersen. Ieder doet dat vanuit zijn eigen discipline. De interieurs, inrichtingen of ontwerpen die wij maken ademen kwaliteit. We luisteren, hebben plezier en koppelen professionaliteit aan realiteit. Wij kijken naar individuele wensen en duurzame oplossingen.

Meer weten?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier Wecare

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.