Worldline

Altijd en overal, eenvoudig en snel afrekenen

Payments shaping the future Payments shaping the future

Als opticien biedt u naast de beste producten ook de beste service aan uw klanten, ook bij het afrekenen. Worldline ondersteunt dit met de acceptatie van alle populaire betaalmethoden tegen zeer scherpe tarieven en innovatieve, betrouwbare betaalautomaten. Onze betaaloplossingen werken op elk verkooppunt, zelfs wanneer de internetverbinding tijdelijk wegvalt. Zo betalen uw klanten altijd op de door hen gewenste manier en biedt u een snelle en veilige aankoopervaring.

Uw volledige betalingsverkeer eenvoudig geregeld via Worldline met:

  • Mobiele en toonbankbetaalautomaten;
  • De acceptatie van alle populaire betaalmethoden;
  • De Backup Mode, waardoor altijd betalingen kunnen worden geaccepteerd;
  • Betaaloplossingen voor uw winkel en webshop;
  • Het uitgeven van een eigen cadeaukaart.

Betaaloplossingen voor alle verkoopsituaties
Ervaring leert dat meer betaalgemak leidt tot meer omzet. Met betrouwbare betaaloplossingen waarmee u eenvoudig alle betalingen accepteert, kunt u uw klanten altijd en overal laten betalen. Worldline heeft een breed assortiment betrouwbare en innovatieve betaaloplossingen voor in uw winkel en online.

De omzet verhogen door de acceptatie van alle populaire betaalmethoden
U accepteert via Worldline alle bekende (inter)nationale betaalmethoden. Er kan worden afgerekend met alle Nederlandse bankpassen en met Maestro, V PAY, Mastercard, Visa, UnionPay, Diners Club, JCB en Discover betaalkaarten. Het accepteren van creditcards en internationale betaalkaarten werkt omzet verhogend en draagt bij aan de klanttevredenheid. Steeds meer mensen zijn namelijk in het bezit van een creditcard of internationale betaalkaart en vinden het prettig deze te gebruiken.

Speciale tarieven voor Centrop-leden
Als lid van de Centrop ontvangt u een korting op de aanschaf van een Worldline betaalautomaat en op de acceptatie van alle kaartbetalingen. De selectie van de producten en diensten is in samenwerking met Centrop samengesteld, zodat u gegarandeerd bent van het beste aanbod. Van betaalautomaat tot en met kaartbetalingen via Worldline regelt u eenvoudig uw volledige betalingsverkeer en profiteert u van exclusieve kortingen.

Meer service voor u en uw klanten
Met de betaaloplossingen van Worldline speelt u in op de wensen en behoeften van uw klanten. Ook is het volledige betalingsverkeer eenvoudig geregeld via één partij. Laat voor meer informatie hieronder uw gegevens achter en één van onze experts neemt contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactformulier Worldline

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.