Worldline

Laat Worldline uw transactie-ervaring naar een hoger niveau tillen!

Als opticien biedt u naast de beste producten ook de beste service aan uw klanten, ook bij het afrekenen. Worldline ondersteunt dit met de acceptatie van alle populaire betaalmethoden tegen zeer scherpe tarieven en innovatieve, betrouwbare betaalautomaten. Onze betaaloplossingen werken op elk verkooppunt, zelfs wanneer de internetverbinding tijdelijk wegvalt. Zo betalen uw klanten altijd op de door hen gewenste manier en biedt u een snelle en veilige aankoopervaring.

Worldline biedt u diverse mogelijkheden om veilig, snel en gemakkelijk met uw klanten af te kunnen rekenen!

Saturn 1000F2

De Saturn 1000F2 pinautomaat is een speciale moderne betaalterminal, werkend op Android, die een robuuste en veilige transactieverwerking biedt.

Vraag hier naar de brochure.

Link 2500

De Link 2500 pinautomaat is een speciale compactere betaalterminal die een robuuste en veilige transactieverwerking biedt.

Vraag hier naar de brochure.

Tap on Mobile

Tap on Mobile transformeert uw smartphone in een betaalterminal, compatibel met zowel iOS- als Android-apparaten.

Vraag hier naar de brochure of vraag direct naar de bestellink voor iPhone of Android.

QR Code Payments

Met QR Code Payments kunt u op een gebruiksvriendelijke manier snel unieke QR codes genereren voor uw klanten die daarmee kunnen betalen.

Vraag hier naar de brochure.

Pay by Link

Pay by Link is een eenvoudig te installeren oplossing. Geen webshop nodig maar wel eenvoudig via sms, mail, whatsapp een betaallink sturen.

Vraag hier naar de brochure.

Worldline Global Online Pay

Worldline Global Online Pay, dé oplossing voor e-commerce, biedt efficiënte en veilige transacties op eenvoudige wijze. Ook online afrekenen in uw webshop is bij ons op maat gemaakt.

Klik hier voor meer informatie onder vermelding van uw Centrop-lidnummer.

Bent u op zoek naar de nieuwste technologie voor uw betalingen dan bent u bij Worldline aan het juiste adres.

Alle producten in het assortiment van Worldline zijn gemaakt om de betaalervaring in alle verschillende omgevingen zowel in-store als online te verbeteren en te vereenvoudigen.

Speciale deals voor Centrop-leden

Als lid van Centrop ontvangt u een korting op de aanschaf van een Worldline product en op de acceptatie van alle kaartbetalingen. Nieuwsgierig naar alle deals die speciaal zijn samengesteld voor u als Centrop-lid? Vraag ernaar bij Centrop of informeer hier naar de leaflet waarin u alle betaaloplossingen overzichtelijk op een rij kunt zien en vergelijken.

Heeft u al één of meerdere betaalterminals, maar heeft u interesse in het accepteren van transacties (credit & debit card) tegen een zeer aantrekkelijke prijs?
Neem dan contact op met Worldline via 088 765 7010 en geef aan dat u Centrop-lid bent om te kunnen profiteren van aantrekkelijke tarieven. U kunt uw vraag ook stellen via onderstaand contactformulier.

Contactformulier Worldline

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.