Zicht Adviseurs

Als opticien zorgt u ervoor dat uw klanten helder en comfortabel kunnen zien. Eventuele oogproblemen spoort u op en behandelt ze waar mogelijk. U speelt dus een essentiële rol bij het handhaven van de ooggezondheid en daarmee de veiligheid en de kwaliteit van leven. U bent dagelijks bezig met de (visuele) risico’s die uw klanten lopen. Maar heeft u ook zicht op de (financiële) risico’s die u zelf loopt? 

Zicht Optiekpakket

Voor zelfstandige opticiens ontwikkelden we een verzekeringspakket dat naadloos aansluit op de uitdagingen in uw branche. Gebaseerd op de specifieke risico’s van opticiens én met extra voordelen voor leden van Centrop.

 • complete dekking voor beroepsfouten;
 • standaard 30% extra voorraad meeverzekerd om seizoenspieken op te vangen;
 • gratis waardebepaling;
 • garantie tegen onderverzekering;
 • zonweringen en lichtreclames tot € 5.000,- meeverzekerd;
 • een uitgebreide cyberverzekering.

Verzekeringsadvies is maatwerk. Het verzekeringspakket voor opticiens is een startpunt en wordt verder afgestemd op uw bedrijf. Daarbij kijkt Zicht verder dan alleen de prijs. Ook de polisvoorwaarden en manier van schadeafhandeling nemen zij mee in hun advies.

  Waar kunt u op rekenen?

  Uw persoonlijk adviseur gaat met u in gesprek, bezoekt uw bedrijf en brengt uw (bedrijfs)risico’s in kaart. U ontvangt een gedetailleerd advies dat met stoplichtkleuren aangeeft hoe u het beste met uw risico’s kunt omgaan. Zo ziet u in één oogopslag of u actie moet ondernemen.

  Periodiek controlemoment

  De meeste opticiens raden een tweejaarlijkse oogmeting aan. Ook Zicht adviseert een periodieke controle, maar dan voor uw verzekeringen. Het is goed om met enige regelmaat uw verzekeringen te checken, omdat veranderingen van invloed kunnen zijn op uw verzekeringspakket. Daarom plannen zij periodiek een afspraak in om uw risicosituatie opnieuw te beoordelen door middel van hun BedrijfsRisicoVerkenner.

  Partner Optiek Adviseurs

  Zicht heeft jarenlange ervaring in het risico- en verzekeringsvak. De dienstverlening van Zicht Adviseurs kenmerkt zich door hun persoonlijke en regionale aanpak voor het midden- en kleinbedrijf. Met hun specialistische kennis van de optiekbranche zijn zij officiële partner van Optiek Adviseurs. 

  Verzekeringsadvies is maatwerk.

  “Wilt u meer weten over wat Zicht voor u kan betekenen? Ik vertel u hier graag meer over!”

  Martijn van Zantvoort (sr. zakelijk risicoadviseur) en zijn collega’s zijn gespecialiseerd in verzekeringen voor de optiekbranche en zijn dan ook uw ideale sparringspartner.

  Neem contact met Martijn op via onderstaand formulier of bel 06 218 34 028 voor advies op maat.

  Contactformulier Zicht Adviseurs

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.