A-Concepts

Leverancier van concepten

Van neuspad tot compleet montuur. Van kniptang tot slijpsteen. Wij zijn exclusief leverancier van Centrostyle voor Nederland. Centrostyle is een toonaangevende leverancier op het gebied van onderdelen, accessoires, leesbrillen en diverse soorten monturen. Daarnaast zijn wij ook exclusief leverancier in Nederland van de Owlet reeksen. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om kant-en-klare-leesbrillen concept van Owlet reading. Daarnaast hebben wij 2 mooie collecties die uitermate geschikt zijn als huiscollectie of voor een ‘2de bril’.

Kernkwaliteiten

  • Overzichtelijke webshop waar u snel alles kan bestellen
  • Eigen vertegenwoordiger (ook voor de low-cost frames)
  • Snelle leveringen

Lab Modular System

Losliggend gereedschap, onderdelen in verschillende bakjes, beplakt met verschillende stickers.. De werkplaats van een opticien is niet altijd even gestructureerd en soms zelfs een rommeltje te noemen. En door het moeten zoeken naar de juiste tools of onderdelen raakt kostbare tijd verloren.  Zeker wanneer er veel personeel werkzaam is. Met het Lab Modular System van A-Concepts is dat verleden tijd.

Active frames

Bent u op zoek naar stevige kinderbrillen die tegen een stootje kunnen? Met de Active Frames van Centrostyle bieden wij u een passende oplossing in een mooi prijs segment.

Owlet en Owlet premium

Met Owlet ondersteunen wij de zelfstandige opticien bij het aanbieden van een goedkoop kwaliteitsmontuur of zonnebril. Handig als tweede bril, zonnebril op sterkte, een bril voor erbij voor contactlensdragers of als een goedkoop startmontuur voor de enkelvoudige brildrager.

Owlet Reading

Met Owlet Reading bieden wij u een kant-en-klare leesbril oplossing. Door middel van een mooie display verkopen de leesbrillen bijna zichzelf. De leesbrillen hebben gebogen veren waardoor de leesbril makkelijk om de nek blijft hangen. Neem een kijkje in de webshop om o.a. kleuren en sterktes te zien.

Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Elevenparis

Met het merk Elevenparis bieden wij een brede collectie aan monturen voor kinderen t/m volwassenen. Net als bij de ready-to-wear collectie zijn durf, creativiteit, energie en comfort de sleutelwoorden voor de brillencollectie.
De brillen van Elevenparis zijn charismatisch, minimalistisch en eigenzinnig, en een vrolijke mix van genres. De collectie heeft een leuke, licht retro uitstraling. Een unieke collectie voor wanneer looks er echt toe doen!
Heb je al gehoord van de Elevenparis Kids collectie? Een supermodieuze en unieke collectie… Net als de textielcollectie is de Elevenparis Kids brillencollectie geïnspireerd op volwassen modellen om kinderen looks te bieden (in mini-me mode)! De collectie is gericht op meisjes en jongens van 6 tot 12 jaar. Modieuze vormen, kleurrijke acetaten en mooie metalen zijn slechts enkele van de details die de ontluikende fashionista’s een urban stijl zullen geven!

Contactformulier A-Concepts

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.