Bausch + Lomb

Onze innovaties helpen mensen steeds beter te zien.

De gezondheid van het oog staat bij Bausch + Lomb al 150 jaar centraal. Wij zijn continue bezig nieuwe materialen en technologieën te ontwikkelen die mensen helpen beter te zien. Onze innovaties op het gebied van contactlenzen en contactlensverzorgingsproducten komen tot stand door goed te luisteren naar opticiens en hun klanten. Wij zijn dagelijks actief bezig om onze afnemers te helpen hun business te optimaliseren. Met goede producten én met advies en ondersteuning. Alleen samen kunnen we de groeiende en veranderende markt van contactlensdragers het allerbeste blijven bieden op het gebied van oogzorg.

  • Compleet assortiment contactlenzen en contactlensverzorgingsproducten
  • Continue ontwikkeling van nieuwe materialen en producten voor nog tevredener klanten
  • Actieve ondersteuning voor opticiens, optometristen én verkoopmedewerkers
  • Gezamenlijke, landelijke en lokale, sales campagnes en introducties

Bij Bausch + Lomb spelen we met onze producten continu in op de behoeftes van mensen om onder alle omstandigheden optimaal, comfortabel en veilig contactlenzen te kunnen dragen. Kijkbehoeftes veranderen naarmate mensen hun ogen ‘anders’ gaan gebruiken. Veelvuldig beeldschermwerk kan tot droge en vermoeide ogen leiden. Daarom ontwikkelden wij nieuwe lensmaterialen die langer vocht vasthouden voor meer dan zestien uur draagcomfort. Voor de groeiende groep astigmatische presbyopen ontwikkelden wij een nieuwe multifocale torische lens die eenvoudig is aan te passen. Om antwoord te geven op de toenemende vraag naar betere ooghygiëne introduceerden wij een multi-purpose solution met een drievoudig desinfectiesysteem, gecombineerd met dubbele reiniging én twintig uur optimale bevochtiging.

Zo zorgen wij ervoor dat elke opticien aan elke klant het meest geschikte product kan bieden. Onze Territory Managers en Professional Relations Managers ondersteunen daarbij door mee te denken, te adviseren en met oplossingen te komen. Het is niet voor niets dat veel opticiens de producten van Bausch + Lomb aanbieden. Wilt u meer weten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via onze afdeling Customer Service via visioncarenl@bausch.com, 020 203 50 20 of vul onderstaand contactformulier in. Meer informatie vindt u op www.bausch.nl/professionals.

Contactformulier Bausch + Lomb

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.