BBIG

Volwassen speler op de markt van Kinder- en Tienerbrillen

Hippe designs, jarenlange opticienservaring en een heldere visie: samen vormen ze het fundament onder BBIG. Al sinds 2000 ontwerpen en distribueren wij kinderbrillen. Onze filosofie en de basis van ons succes? Wij nemen kinderen net zo serieus als volwassenen. Daarom zijn onze monturen stoer, trendy en stijlvol.

Onze visie op de kinderbrillenmarkt
Kinderen zien er graag cool uit. Vaak weten ze heel goed wat ze willen; met een trendy montuur kunnen ze hun ontluikende persoonlijkheid mede vormgeven. Met een prominente en zichtbare collectie in uw zaak geeft u ze de keus die ze verdienen. Zien is verkopen! Bovendien weten wij uit ervaring: als u de kinderen serieus neemt, zult u ook de volwassenen snel voor zich winnen.

Onze collecties

Naast de BBIG kinderbrillen hebben wij in 2019 onze collectie uitgebreid met AndNowMe collectie speciaal voor tieners.

  • BBIG: een brede collectie bestaande uit ruim 60 modellen. Omdat kinderen sterk variëren in grote vinden wij bij BBIG het belangrijk de modellen in meerdere maten te maken en natuurlijk meerdere kleuren. De BBIG collectie is bedoeld voor kinderen van twee tot twaalf jaar.
  • AndNowMe: speciaal voor kinderen in de middelbare schoolleeftijd. Of beter gezegd: voor tieners met een eigen stijl, die hun eigen keuzes willen maken. De collectie met twaalf hippe monturen – stuk voor stuk vernoemd naar aansprekende buurten van New York City

BAS Concept
Met ons unieke BAS Concept beschikt u altijd over een basisvoorraad BBIG kinderbrillen die actueel is én blijft. BAS staat voor Basic Affordable Stock. U ontvangt een assortiment van maar liefst 48 BBIG-monturen naar keuze, die u voor een aanzienlijk lagere prijs dan de reguliere inkoopt.

  • Altijd een actueel assortiment aan BBIG kinderbrillen.
  • Een ruime voorraad tegen een lage prijs.
  • Nooit meer incourante voorraden.
  • Staffelkorting: hoe meer u verkoopt, hoe minder u betaalt.

Website
De volledige BBIG en AndNowMe collectie is online te bekijken eventueel met uw klant. Prijzen worden niet getoond.
Tevens is het mogelijk via de dealer login button bestelling plaatsen en zijn er downloads beschikbaar voor social media.

Contactformulier BBIG

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.