Bellinger House

Welkom bij BELLINGER HOUSE. Bellinger House staat ​​bekend om haar innovatieve en gedurfde benadering van design. Oprichters Malene en Claus Bellinger begonnen hun reis in 2003 met het creëren van innovatieve brillen die rijk zijn aan kleur en design, met de missie om een ​​nieuwe smaak toe te voegen aan de brillenindustrie: Eccentric.

Bellinger House blijft zoeken naar de nieuwste ontwerpideeën, handhaaft het hoogste niveau van passie en vreugde en blijft onwrikbaar in haar gedrevenheid naar innovatie. Het bedrijf ontwikkelde in 2008 ’s werelds eerste brillencollectie van koolstofvezel (carbon fiber) onder de naam BLAC en bundelde de krachten met het trendy in Los Angeles gevestigde merk Entourage of 7, opgericht door Jakob Talbo in 2013.

Bellinger House is het moederbedrijf – ‘the mother ship’ achter de drie merken: Bellinger, BLAC en Entourage of 7. Het veelzijdige portfolio biedt klanten de allerbeste mix van collecties om een ​​vrijwel volledig palet aan klanttypen en trends te bedienen. Bellinger House streeft ernaar om klanten te voorzien van de meest flexibele verkoopprogramma’s en winstgevende partnerships op de lange termijn.

Bellinger

De focus van Bellinger is om een ​​statement te maken en een blijvende indruk achter te laten. Geïnspireerd om verfrissend en innovatief te zijn, zullen Bellinger-monturen altijd die extra smaak hebben die het merk interessant maakt. De leuke vormen, de unieke kleurencombinaties, de fijne details of de nauwkeurige uitsnijdingen – het zijn allemaal dingen waardoor Bellinger opvalt. Bellinger gaat niet voor de makkelijke of simpele oplossing. Wanneer ze ontwerpen, doen ze dat met een gevoel van rauwe energie, vreugde, geluk, opwinding en passie, en willen ze dat jij hetzelfde voelt en er op je best uitziet als je hun monturen draagt. Bellingers klanten houden ervan om kleurrijk en levendig te zijn, nooit op de achtergrond te verdwijnen, maar altijd op te vallen.

Entourage of 7

Entourage of 7 is een luxe bril, beïnvloed door de stad waar het vandaan komt: Los Angeles, de ‘City of Angels’ – een steeds veranderende, multiculturele smeltkroes, waar je er altijd aan wordt herinnerd om moedig en creatief te zijn. Entourage of 7streeft ernaar om prachtige brillen te ontwerpen voor haar rockers and rollers, geliefden en zondaars op Venice Beach – de geboorteplaats van Entourage of 7.

De ontwerpfilosofie is gebaseerd op de erfenis van Los Angeles eyewear – maar daar stopt het niet bij; Zij houden hun ogen en gedachten altijd open voor nieuwe ideeën. Van klassieke Japanse scharnieren met dubbele klinknagels die in zyl acetaat monturen zijn gehamerd tot lasergesneden aluminiumlegeringen en titanium: ze eren zowel de vintage tradities maar omarmen ook de vooruitgang. Net zoals Los Angeles voortdurend verandert, verandert Entourage of 7 ook!

BLAC

Deze revolutionaire designerbril is exclusief ontworpen en handgemaakt door het eigen productieteam in Bellinger House in Risskov, Denemarken. Oprichter en mede-eigenaar Claus Bellinger en industrieel ontwerper Peter Wittrock werken met nieuwe materialen, kleuren en vormen die de koolstof (carbon) kunnen versterken of toevoegen aan het ontwerp. Trouw aan het BLAC-concept ontwerpen ze nieuwe vormen die scherp, cool en minimalistisch zijn en die de voordelen van koolstofvezel (carbon fiber) benutten, met als doel een BLAC-collectie die past en er geweldig uitziet.

Ze zijn er trots op zat we ’s werelds eerste verstelbare carbonframe hebben ontwikkeld! Een van de belangrijkste kenmerken van BLAC zijn de verstelbare veren! Daarom hebben ze patent gekregen op het idee om een ​​metalen kern in een koolstofvezellaminaat (carbon fiber lamination) te implanteren. BLAC gebruikt een kern van titanium, maar het patent geldt voor alle metalen.

Contactformulier Bellinger House

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.