Blackfin

BLACKFIN TITANIUM EYEWEAR, een merk dat staat voor Italiaans vakmanschap en innovatie in brillenontwerp. De reis begint in het hart van de Italiaanse Alpen in het duurzame hoofdkantoor, The Black Shelter. Dit gecertificeerde duurzame gebouw weerspiegelt de ethos van Blackfin: om mens en milieu te respecteren en de wereld om ons heen te verbeteren.

De toewijding van Blackfin aan vakmanschap is duidelijk zichtbaar in elk montuur, gemaakt van puur titanium en beta titanium dat bekend staat om zijn sterkte en toch lichte gewicht, waardoor elk montuur een duidelijk bewijs is van duurzaamheid en comfort.

Met meer dan 50 jaar ervaring in titanium heeft Blackfin de kunst van het creëren van brillen met een uitzonderlijke lichtheid, flexibiliteit en bio-compatibiliteit geperfectioneerd. De samensmelting van functionaliteit met het geraffineerde ontwerp van Italiaans erfgoed zorgt ervoor dat elke Blackfin-bril niet alleen een hulpmiddel is om mee te kunnen zien, maar ook een design meesterwerk.

Blackfin One

De stijlen in de Blackfin One-serie zijn tijdloos, gemaakt uit één blok puur titanium en opnieuw ontworpen in overeenstemming met het DNA van het merk. Design, extreme lichtheid en onderzoek zijn de kenmerkende eigenschappen van deze productfamilie, bekend om zijn unieke kleuren en innovatieve productieprocessen.

Blackfin Pacific

Blackfin Pacific combineert de overzichtelijke elegantie van retro Japanse lijnen met een meer verfijnde Californische stijl. De essentiële vormen worden opnieuw geïnterpreteerd, waardoor er ruimte ontstaat voor een modernere, eigentijdse esthetiek. Ultradunne titanium brilveren ontwerpen strakke, minimalistische monturen. Zacht in hun details, maar toch in staat om de verfijnde geest van deze serie te accentueren.

Blackfin Atlantic

Blackfin Atlantic breidt zijn blik uit naar de Angelsaksische wereld en de oostkust van de VS, zonder afstand te doen van zijn eigen persoonlijkheid. De minimalistische esthetiek is nog duidelijker, terwijl de dikte van 3 mm van het titanium front karakter toevoegt aan een serie die de onvergelijkbare Blackfin-spirit in elk detail onthult.

Blackfin Aero

De Blackfin Aero-serie omvat randloze stijlen met dunne profielen in zeldzaam bèta-titaniumplaat. Aero combineert een ingetogen, minimalistisch design met de gedurfde, herkenbare kenmerken van het merk Blackfin. De delen van de titaniumprofielen zorgen voor maximale flexibiliteit, comfort en uitstekende stabiliteit. Dit alles in een grote verscheidenheid van 30 kleuren.

Blackfin Black Edition

De Black Edition-serie belichaamt de ultieme elegantie van titaniumframes. Een exclusieve selectie gepresenteerd met een verfijnde, luxueuze uitstraling, het resultaat van de perfecte match tussen wetenschap en fijn vakmanschap. Dankzij het innovatieve Blackfin Nano-Plating-proces krijgt elk model een unieke, onmiskenbare persoonlijkheid

Blackfin Sun

De esthetische visie van Blackfin, onze ontwerpintentie, wordt volledig gerealiseerd in de Sun-collectie – stijlen waarin titanium is gevormd om een ​​verfijnde maar toch pretentieloze sfeer over te brengen. De essentie van Blackfin is het concept van innovatie, onbelemmerd door mode en trends.

Blackfin AirGlass Polarized

Blackfin-titaniummonturen worden gecombineerd met Barberini-lenzen van puur mineraalglas van AirGlass voor een superieure visuele ervaring. De twee Italiaanse bedrijven hebben hun expertise gecombineerd om een ​​designproduct te introduceren dat de grenzen van het gewicht overschrijdt en de perfecte balans tussen lichtheid en kwaliteit bereikt. De nieuwe Blackfin AirGlass weegt slechts 9 gram meer dan de overeenkomstige kunststof glazen en is een combinatie van ambachtelijk meesterschap en innovatie.

Blackfin Luminar Polarized

Blackfin Luminar zijn meer dan alleen uitzonderlijke glazen; jarenlang onderzoek en testen hebben de weg geleid naar een revolutionair product. Nooit eerder zijn zonnebrillenglazen gemaakt die de visuele scherpte van glas combineren met extreem licht gewicht. Blackfin Luminar-technologie heeft dit allemaal mogelijk gemaakt.

Meer weten?

Ontdek Blackfin Titanium Eyewear, waar elk montuur een verhaal vertelt van innovatie en duurzaamheid. Neem contact op met Blackfin via onderstaand contactformulier.

Contactformulier Blackfin

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.