Bobo’s Eyewear

De complete partner voor brillen, zonnebrillen, helmen en goggles.

Bobo’s Eyewear is sinds 1 augustus 1997 actief en uitgegroeid tot een volwaardige speler op de Nederlandse markt met de merken: Bollé, Serengeti, SPY+, Flexsee, Okky en Gentz. Bobo’s Eyewear is dé zonnebrillenspecialist in zowel het laag-, midden- als hoogsegment. Voor de opticiens en de sportretailers een complete partner voor hun brillen, zonnebrillen, helmen en goggles.

Wij gaan verder dan alleen het verkopen van onze producten op de Nederlandse markt. Onze kennis en vakmanschap zetten wij dagelijks in om samen met onze klanten succesvol te zijn. Dit kunnen wij bereiken door een volwaardige partner te zijn.

  • Snelle en goede service; wij denken met u mee
  • Complete partner voor zowel opticiens als sportretailers
  • meer dan 25 jaar ervaring
  • Aanbod voor het laag-, midden- en hoogsegment

De optische collectie, zonnebrillen en de sport gear merken
Maak kennis met de fantastische merken van Bobo’s. Bobo’s is exclusieve importeur van Bollé, Okky, Serengeti en SPY+.

Optiek
‘The most advanced eyewear’, dan hebben we het natuurlijk over Serengeti. Ervaar de beste zonnebril ter wereld en maak ook gebruik van het unieke RX programma voor zonnebrillen van hoge kwaliteit op sterkte. Naast zonnebrillen heeft het merk Serengeti ook een uitgebreide collectie correctiemonturen.

Bobo’s levert ook zonnebrillen voor kinderen onder het merk Okky. Het merk SPY+ is er voor de originals, de visionairs, de early adapters van nieuwe ideeën en dat is terug te zien in de ontwerpen. SPY+ Sun spreekt diverse segmenten aan: jong, fashionable en beachy.

Ook voor de sportieve consument bent u bij Bobo’s aan het juiste adres. Met onze merken Bollé en SPY+ bieden we sport gear voor de fanatieke wintersporter, maar ook voor (individuele) (zomer)sporten zoals hardlopen, watersport, tennis, mountainbiken en wielrennen. Voor iedere sport de beste bescherming zoals helmen en zonnebrillen. Diverse sportzonnebrillen zijn ook op sterkte verkrijgbaar voor de beste sport performance. Het merk Bollé heeft ook een ruim assortiment aan correctiemonturen.

Nog meer aanbod
Bij Bobo’s kun je terecht voor het complete plaatje. Naast correctiemonturen, zonnebrillen en sportgear biedt Bobo’s ook Flexsee leesbrillen, Germstar handhygiëne en het MPO glasprogramma aan. Voor de beste service ben je bij Bobo’s aan het juiste adres. Van stoepbordposters tot winkelinrichting en originele campagnes. Wij staan voor je klaar.

Contactformulier Bobo’s Eyewear

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.