CAZAL

BE ICONIC. BE CAZAL.

CAZAL Design volgt niet de mainstream, maar vindt steeds nieuwe wegen. Het resultaat: originele brillenmodellen met een hoge herkenningswaarde. Vaak opvallend en altijd ongewoon! Of het nu voor mannen of vrouwen is: CAZAL eyewear is stijlvol samengesteld en bekoort met een heel eigen karakter, statement monturen en zonnebrillen ontworpen voor mensen voor wie individualiteit en extravagantie deel uitmaken van hun leven.

Kernkwaliteiten

  • Heritage; individualiteit en een sterk karakter zijn diep geworteld in ons erfgoed
  • Design; CAZAL Design zoekt altijd naar de grootste maatstaven van uniciteit
  • Luxury; luxe is een kwestie van houding
  • Quality; voor ons is kwaliteit niet onderhandelbaar

NEW YORK, NEW YORK. THIS IS WHERE THE URBAN CAZAL BOOM BEGAN.

In de jaren ’80 werd een merk populair in de opkomende hiphopscene van de South Bronx. Zo populair zelfs, dat de New York Times een artikel wijdde aan de “CAZAL rage”, zoals ze het noemden. De populariteit van het merk is sindsdien onveranderd gebleven en vergezelt de popcultuur als een constante – over de hele wereld en in vele scenes.

THE CAZAL STATE OF MIND.

CAZAL heeft sterke statements gemaakt sinds het eerste model werd verkocht. Het is dan ook geen verrassing dat geen enkel ander merk zo’n onafhankelijke en loyale schare fans heeft. De popcultuur, van muziek tot film tot sport, is ook altijd in beweging, gedreven door moedige, creatieve mensen die gedijen bij verandering. De blijvende populariteit onder creatieve geesten is gemakkelijk te verklaren: Het merk voorziet in een behoefte aan individualiteit en extraversie, die altijd een hoge prioriteit zal hebben.

THE MOST BEAUTIFUL FORM OF MAXIMALISM.

Maximaal onafhankelijk, maximaal expressief: CAZAL brillen inspireren door perfecte harmonie van vorm en materiaal – ze trekken de aandacht en roepen verlangen op.

LUXURY IS THE ABILITY TO EXPRESS ONESELF.

CAZAL is een luxemerk dat niet zwicht voor conventies. CAZAL is gemaakt voor mensen die zich overgeven aan hun stijl en hun persoonlijkheid laten ontplooien. Dit is echte luxe, en bij CAZAL is het een onherroepelijk onderdeel van de merkidentiteit.

Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of neem een kijkje op onze website: www.cazal-eyewear.com.

Contactformulier Cazal

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.