CooperVision

Toewijding. Deskundigheid. Leiderschap.

CooperVision zet zich in om mensen over de hele wereld elke dag beter te laten zien. Door middel van wetenschappelijke en technologische innovatie, operationele uitmuntendheid en nauwe werkrelaties met onze clientèle van oogzorgprofessionals, heeft CooperVision geholpen het zicht van miljoenen mensen te verbeteren en is een vertrouwde wereldleider in de contactlensindustrie geworden…

Kernkwaliteiten

  • Een uitgebreid Portfolio contactlenzen waarmee u (bijna) iedere klant helpen!
  • Een innovatieve marktleider die vooroploopt in het gebruik van 3e generatie silicone hydrogel materialen.
  • Ondersteuning via CooperVision advantage om uw business nog succesvoller te maken.
  • Uitmuntende professional service die u kan ondersteunen met de moeilijkste aanpassingen en adviseren bij elk vraagstuk.

Alle opties die u maar wenst!

CooperVision heeft een bijzonder breed portfolio van de meest gezonde lensmaterialen waarmee u vrijwel al uw klanten kan helpen met een CooperVision lens. En met ondersteuning van de Unieke OptiExpert™ app heeft u alle informatie die u nodig heeft om deze lenzen aan te passen in de palm van uw hand. 

Coopervision Advantage™

CooperVision werkt als marktleider continu aan haar rol als business builder en biedt met de diensten binnen het Advantage™ programma u de benodigdheden om uw business te doen groeien! Nu en in de toekomst.

Training en ontwikkeling

CooperVision biedt Professional Service ondersteuning van het hoogste niveau! Zowel via (internationale) congressen en webinars als via persoonlijke sessies waarbij u en uw team getraind kunnen worden in de meest uiteenlopende zaken op het gebied van contactlenzen. Bovendien kunt u ook de E-learnings volgen waar en wanneer u maar wilt. Bovendien zijn deze (vrijwel allemaal) geaccrediteerd! 

Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier CooperVision

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.