De Rigo

We Share The Vision

De Rigo is in de eerste plaats een familie met een fascinerend verhaal. Opgericht in 1978 door de familie De Rigo als een klein ambachtelijk bedrijf in het Belluno-gebied, is De Rigo vandaag de dag uitgegroeid tot een wereldleider in het ontwerp, de productie en de distributie van hoogwaardige monturen en zonnebrillen op sterkte. De groep is momenteel actief in meer dan 80 landen dankzij haar uitgebreide groot- en kleinhandelsnetwerk.

Sinds kort ook actief in Nederland met een Nederlandse klantenservice, accountmanagers met jarenlange ervaring en kennis én een juiste dosis persoonlijk contact.

Ervaring, betrouwbaarheid en ambitie zijn de kernwoorden van De Rigo.

Kernkwaliteiten

  • Unieke merken met eigen verhaal/DNA
  • Merken liggen NIET bij grootwinkel bedrijven
  • Duurzaamheid
  • Kantoor in Nederland
  • Persoonlijk contact

Onze visie is om met dezelfde zorg en aandacht die wij besteden aan onze menselijke relaties, te besteden aan het ontwerp en de productie van onze brillencreaties.

Onze missie is de traditie, creativiteit en stijl van Italiaanse brillen wereldwijd bekend te maken, waarbij we zowel onze vaardigheden als professionaliteit gebruiken om het toegankelijk en geschikt te maken voor consumenten in elk land. Om een ​​’human touch’ te behouden in alles wat we doen, om onze mensen, partners en klanten het gevoel te geven dat ze deel uitmaken van één grote familie.

De Merken

Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier De Rigo

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.