Design Eyewear Group

Wij zijn DESIGN EYEWEAR GROUP, al meer dan 40 jaar ontwikkelen en verkopen wij ongeëvenaarde brillenmerken die wereldwijd door toonaangevende opticiens worden verkocht. Onze merken worden gekenmerkt door een prachtig design, het design dat weerspiegelt de passie die we voor onze klanten willen behouden op het gebied van trends, kunst en technologie. De 4 individuele merken van onze groep hebben ieder hun eigen identiteit.
PRODESIGN DENMARK, FACE A FACE, WOOW, KILSGAARD EYEWEAR;

Waarom kiest u ervoor met ons samen te werken?

  • Ons Board Management Concepten, Soepele omruilmogelijkheden, directe cash back en nog meer…
  • Ons Partner Plus programma en geniet van de voordelen.
  • Onze campagnes en acties om jullie te ondersteunen op unieke en onderscheidende manieren
  • Onze uitstekende services van de binnendienst en vertegenwoordigers

ProDesign Denmark
Prodesign staat al bijna 50 jaar garant voor tijdloos Deens design waar functionaliteit, strakke lijnen en kleur zorg dragen voor een snelle doorverkoop.
Door de verschillende facing concepten waarin wij meedenken met uw risico en voorraadkosten maakt het ProDesign tot een solide winstgevende basis collectie in uw zaak.

Face a Face
Gecreëerd in Parijs, inspireert zich sinds 1995 op basis van het lef van de moderne kunst, met beheersing van kleuren en op architectuur geïnspireerde uitdrukkingen. Face A Face is gewaagd en avant-garde. Als een meesterwerk is elk montuur met de hand gemaakt met als doel om de schoonheid van de ogen te benadrukken. Face A Face….fijne gebeeldhouwde lijnen, prachtige combinaties van materialen, unieke vormen en levendige kleurenpaletten. Wees betoverd-Be Unique!

WOOW
WOOW is een collectie waar alles net even anders is, origineel in alle vormen, kleuren en benaming. Het combineert het gevoel van Parijse mode met een vleugje Londense Beat. Dit alles maakt het heel leuk om te verkopen.
Kortom, laat je verrassen door deze onderscheidende collectie!

Kilsgaard
Gedreven door een passie voor design, creëren we fantastische brillen met één duidelijke bedoeling,
één duidelijk idee. Niets meer niets minder. Een collectie voor degenen onder ons die geen compromissen sluiten. We volgen geen trends en dogma’s om hip te blijven. Onze ontwerpen zijn gebaseerd op tijdloze functionaliteit. We maken eenvoudige, elegante monturen die nooit uit de mode raken. Trouw blijven aan eenvoud en elegantie is de essentie van Kilsgaard.

Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier Design Eyewear Group

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.