Design Eyewear Group

Wij zijn DESIGN EYEWEAR GROUP, al meer dan 40 jaar ontwikkelen en verkopen wij ongeëvenaarde brillenmerken die wereldwijd door toonaangevende opticiens worden verkocht. Onze merken worden gekenmerkt door een prachtig design, het design dat weerspiegelt de passie die we voor onze klanten willen behouden op het gebied van trends, kunst en technologie. De 4 individuele merken van onze groep hebben ieder hun eigen identiteit.
PRODESIGN DENMARK, FACE A FACE, WOOW, INFACE, NIFTIES, KILSGAARD, ALIUM, WILLIAM MORRIS en CHARLES STONE;

Waarom kiest u ervoor met ons samen te werken?

  • Ons Board Management Concepten, Soepele omruilmogelijkheden, directe cash back en nog meer…
  • Ons Partner Plus programma en geniet van de voordelen.
  • Onze campagnes en acties om jullie te ondersteunen op unieke en onderscheidende manieren
  • Onze uitstekende services van de binnendienst en vertegenwoordigers

ProDesign Denmark
Prodesign staat al bijna 50 jaar garant voor tijdloos Deens design waar functionaliteit, strakke lijnen en kleur zorg dragen voor een snelle doorverkoop.
Door de verschillende facing concepten waarin wij meedenken met uw risico en voorraadkosten maakt het ProDesign tot een solide winstgevende basis collectie in uw zaak.

FACE A FACE
Gecreëerd in Parijs, inspireert zich sinds 1995 op basis van het lef van de moderne kunst, met beheersing van kleuren en op architectuur geïnspireerde uitdrukkingen. FACE A FACE is gewaagd en avant-garde. Als een meesterwerk is elk montuur met de hand gemaakt met als doel om de schoonheid van de ogen te benadrukken. Face A Face….fijne gebeeldhouwde lijnen, prachtige combinaties van materialen, unieke vormen en levendige kleurenpaletten. Wees betoverd-Be Unique!

WOOW
WOOW is een collectie waar alles net even anders is, origineel in alle vormen, kleuren en benaming. Het combineert het gevoel van Parijse mode met een vleugje Londense Beat. Dit alles maakt het heel leuk om te verkopen.
Kortom, laat je verrassen door deze onderscheidende collectie!

Inface
Inface is de trendy, speelse en betaalbare keuze van brillen voor de modebewuste, moderne trendliefhebber. Het toegewijde Deense designteam laat zich inspireren door Scandinavische en wereldwijde street fashion en sociale media bij het creëren van coole brillen die op maat gemaakt zijn om zich te onderscheiden van de massa. Inface gelooft dat brillen een essentieel onderdeel zijn van je persoonlijke stijl. Ze worden allemaal gekenmerkt door hun speelsheid, durf en uitdrukkingskracht. Scandinavische wortels, wereldwijd bereik en veel jeugdige levendigheid: De collectie markeert Inface als het frisse gezicht van de industrie.

NIFTIES
Veel karakter in een klein montuur – dat is de essentie van NIFTIES. Deze monturen zijn delicaat, verfijnd en geraffineerd, maar vooral speciaal gemaakt voor mensen met delicate gelaatstrekken. NIFTIES is er om iedereen in staat te stellen zijn eigen, echte modevoorkeur te vinden – met houding, moed en elegantie als drijvende kracht achter de keuze. Elk montuur vormt een harmonieuze mix van klassieke looks en verfijnde details, met als doel een prominente rol te spelen in de volgende golf van delicate brillenmode.

Kilsgaard
Gedreven door een passie voor design, creëren we fantastische brillen met één duidelijke bedoeling,
één duidelijk idee. Niets meer niets minder. Een collectie voor degenen onder ons die geen compromissen sluiten. We volgen geen trends en dogma’s om hip te blijven. Onze ontwerpen zijn gebaseerd op tijdloze functionaliteit. We maken eenvoudige, elegante monturen die nooit uit de mode raken. Trouw blijven aan eenvoud en elegantie is de essentie van Kilsgaard.

Alium
Geïnspireerd door het kloppende hart van een geweldige stad, onderscheidt het Franse merk ALIUM zich met zijn innovatieve, pittige ontwerpen. Deze nieuwe brillencollectie combineert stedelijk met chic en is ontworpen voor avontuur en ontdekking. Een gedurfde look, gepatenteerde technologie, explosieve kleuren – van de sportieve elegantie van RIDE tot de kunstzinnig elektrische kleuren van TOWN, het ontwerp en de constructie van deze veeleisende, veelzijdige modellen is even creatief als mannelijk. Durf te verkennen met elegantie en verfijning.

William Morris
William Morris London staat bekend om zijn eigenzinnige en gedurfde benadering van brillen en levert iets buitengewoons met een mix van opvallende en toch commerciële stijlen die het beste van het Britse in zich verenigen tot een brillencollectie die past bij een koning. Koninklijk blauw, kroningsrood en groots goud zijn allemaal te zien op stijlen die iets nieuws en spannends bieden voor elke gezichtsvorm. Maak je klaar om je brillen in stijl te dragen en combineer ruige Rock met vorstelijk Royal.

Charles Stone
De Charles Stone New York collectie past de New Yorkse referenties toe op een collectie van high design brillen. Deze collectie is gemaakt van rijke, kleurrijke acetaten en delicate metalen en heeft vormen en details die de Big Apple perfect in beeld brengen. Of je nu rondhangt in Central Park of paradeert op Broadway, er is een zorgvuldig geconstrueerd montuur voor elke gelegenheid. In het nieuwste aanbod van dit op New York geïnspireerde merk vind je retro-inspiraties, grove acetaten, delicate metalen en kleuren die zeker indruk maken. De jonge en vooruitstrevende collectie neemt minimalisme en hoogwaardig design serieus.

Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier Design Eyewear Group

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.