ENOT

Welkom bij ENOT Amsterdam: Al 100 jaar, maar altijd met het oog op morgen.

De Eerste Nederlandsche Optische en Technische industrie, opgericht in 1917, is één van de grotere brillenglas- en monturenleveranciers in Nederland.

De service van ENOT Amsterdam is er volgens het ‘one stop shop’ principe op gericht u, de zelfstandige opticien, een assortiment brillenglazen en monturen te leveren in alle kwaliteitssegmenten. Met een eigen moderne slijperij, een inslijpcentrale en professioneel opgeleide glasadviseurs met jarenlange ervaring heeft ENOT de expertise in huis om u met raad en daad terzijde te staan.

Om een goede indruk te geven van ons mooie bedrijf kunt u de video hieronder bekijken:

Kernkwaliteiten

  • Oer Nederlands bedrijf en erkend Hofleverancier
  • Moderne slijperij voor al uw glazen
  • Professionele inslijpafdeling
  • Persoonlijke benadering
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Naast de productie van glazen is de ENOT ook leverancier van monturen

Het merk SEIKO geproduceerd in Japan en gemaakt van Japans titanium is al ruim 25 jaar een vertrouwde collectie op de Nederlandse markt.

Met ProTitan heeft ENOT een eigen glasbrillen lijn. Gemaakt van titanium en spanningsvrij gemonteerd d.m.v. een uniek lijmproces. Deze monturen worden compleet met glazen geleverd voor een prijs die bij de ENOT past. Erg vriendelijk.

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten, neemt u dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel naar 020 – 410 69 00.

Contactformulier ENOT

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.