Essilor

Improving lives by improvising sight

Essilor Nederl​and maakt deel uit van Essilor International en is wereldleider op het gebied van brillenglazen ter correctie van kijkproblemen. Wereldwijd zijn er 3 Research & Development (R&D) centra, waar voortdurend wordt gewerkt aan vernieuwing en verbetering van de producten. Naast brillenglazen levert Essilor ook professionele instrumenten voor de winkel of werkplaats van de opticien of optometrist. Bovendien biedt Essilor door middel van het Essilor Experts Partnerprogramma een breed pakket aan ondersteunende diensten aan voor de zelfstandige opticiens.

Kernkwaliteiten

  • Het Essilor Expert partnerprogramma biedt maatwerk ondersteuning, waardoor u zich op een professionele manier in de markt kunt profileren, met volledig behoud van uw eigen identiteit;
  • Innovatieve, premium producten met de beste services, geproduceerd in Nederland;
  • Focus op de ultieme klantreis; van online en offline oriëntatie tot en met de de in-store beleving en nazorg, Essilor ondersteunt u met de meest actuele tools en technieken;
  • Met het Essilor Online Trainingsplatform verfrist en vergroot u uw kennis over Essilor producten, waar en wanneer u maar wilt;
  • Unieke precisie technologie waarmee u tot op 0,01 Dioptrie een oogmeting kan uitvoeren met de VR800 en wij voor u het glas op een honderste produceren met AVA technologie.

Essilor Experts Partnerprogramma

Het ondersteunen van de zelfstandige opticien maakt deel uit van de Essilor-filosofie. Vanuit onze gezamenlijke passie voor optimaal zicht leggen we de lat steeds hoger. Met het vernieuwde Essilor Experts programma stellen we u in staat de verwachtingen van uw klant steeds opnieuw te overtreffen. Een klantreis die de winkelbeleving en uw verkoopgesprek ondersteunen, ontwikkeling van expertise van u en uw team door een uitgebreid trainingsprogramma, ​campagnes om te profileren in uw regio en maatwerk business ondersteuning om te bouwen aan uw bedrijfsdoelstellingen.​ Samen met uw optiekadviseur richt u de mix aan mogelijkheden van uw optiekbedrijf in.​​​ Met het Essilor Expert partnerprogramma profileert u zich op een professionele manier in de markt, met volledig behoud van uw eigen identiteit.

Premium producten

Innovatieve, premium producten met toegevoegde waarde, dat is waar Essilor voor staat. AVA is hiervan een ultiem voorbeeld; een revolutionaire technologie die een oogmeting tot op één honderdste nauwkeurig mogelijk maakt. Als opticien toont u hiermee uw onderscheidend vermogen en biedt u nog meer toegevoegde waarde aan uw klant.

Made in Holland

Het aanbieden vand de beste producten met de beste services is heel belangrijk. Als enige glasleverancier in Nederland kiest Essilor er nog altijd voor om haar belangrijkste producten te produceren in Nederland. Door deze strategie te hanteren kan de kwaliteit gewaarborgd worden en kunnen de lokale kennis en kunde flexibel worden ingezet om u en uw klanten zo goed en zo snel mogelijk te bedienen.

Optische instrumenten

Naast brillenglazen bieden Essilor en O’Max een breed scala aan optische instrumenten voor de behoeften van iedere optiekzaak en oogzorgpraktijk aan. De instrumenten worden geleverd met een full-service contract. De monteurs van Optic Works zorgen ervoor dat uw instrumenten altijd in topconditie zijn zonder verrassingen achteraf.

Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier Essilor

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.