Eyes 2 Be

EYES 2 BE is een moderne optiek groothandel met een inspirerende monturen portfolio, innoverende marketingconcepten en websites en een imponerende service.

EYES 2 BE heeft met de jarenlange ervaring van het management team, buitendienst en binnendienst een duidelijke visie ontwikkeld, welke zich vertaald in de 3 i ’s, Inspireren, Innoveren en Imponeren. Deze ervaring maakt het ons mogelijk om goed in te spelen op de wensen en behoeftes van onze optiek relaties.

 EYES 2 BE heeft een goed relatie netwerk weten op te bouwen met opticiens en leveranciers met als basis “samenwerken”.

Inspireren – met collecties

EYES 2 BE heeft een mooi uitgebalanceerd merken portfolio, waarbij mode, kwaliteit, en rendement van de collecties hoog in het vaandel staan. Door de goede relaties met onze leverancier zijn wij instaat om snel en professioneel in te spelen op trends en hypes in de optiek branche.

De Merken zijn: Oxibis, Exalto, Diilem, Jooly, Imago ultra light, Imago titanium, I SPAX, François Pinton en John Lennon.

Innoveren – met marketing en websites

EYES 2 BE heeft met GLASKLAR brillenspray een van de meest succesvolle marketing concept in de optiek. De webshops Dilemshop.nl en Clearsee.nl  verbinden de consument met de opticien op een commerciële interessante wijze. Markt verbreding door samen te werken is de basis van het succes van deze websites. Onze overige marketing campagnes zijn professioneel en ondersteunen de opticien in het verhogen van zijn markt aandeel.

Imponeren – met service en garantie

In de hedendaagse optiekmarkt verwacht de klant een optimale service en garantie van de opticien. EYES 2 BE heeft de kracht om de opticien hierin te ondersteunen door een imponerende service en garantiebeleid aan te bieden, om zo een belangrijke onderscheidende factor voor de opticien en klant te zijn.

Ons team staat voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Contactformulier Eyes 2 be

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.