Eyewear Trends

Eyewear Trends & Recruitment is een partner voor de zelfstandige opticien.

Barbara Rietveld weet door haar jaren ervaring heel goed hoe de optiekwereld werkt en wat de laatste trends zijn. Als sales agent van Tree Spectacles, Monkeyglasses en Martin & Martin bezoekt zij zelfstandige opticiens in Nederland en denkt zij graag met u mee. De merken waar zij voor kiest zijn er exclusief voor de zelfstandige opticiens, met gunstige condities en altijd denkend aan het milieu en onze planeet, door gebruik van duurzame materialen zoals bio-acetaat en roestvrijstaal.

De merken

Tree Spectacles
Vooruitstrevend Italiaans design met gebruik van hoogwaardige materialen. Een designer brand met collecties in Italiaans acetaat (minimal en bold) en Japans titanium (beta en block) geïnspireerd door de architectuur.
Exclusief voor zelfstandige opticiens en alle monturen zijn uit voorraad leverbaar.

Martin & Martin
Tijdloze, hoogwaardige collectie monturen van Italiaans bio-acetaat met uitmuntende pasvormen. Handgemaakt in Duitsland in hun eigen fabriek.

Ook private label is mogelijk, een topkwaliteit collectie met eigen bedrijfsnaam in de veer en de modellen genoemd naar uw medewerkers of een eigen model ontwerpen?

Monkeyglasses
Een duurzame collectie uit Denemarken met monturen & zonnebrillen van katoenacetaat en roestvrijstaal. Verpakkingen en etuis van gerecycled papier en ze steunen zelfs een goed doel: Savetheorangutan.org, een organisatie die de orang-oetans en hun leefgebied in Borneo beschermt. “Look good while doing good” geldt voor deze groene brillen en van de restmaterialen wordt “recycled black acetaat” & accessoires gemaakt: Zero Waste!

Meer weten?
Voor meer informatie of een afspraak kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen of neem een kijkje op onze website.

Contactformulier Eyewear Trends

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.