Friederichs

Friederichs kijkt anders

Friederichs is al ruim 120 jaar een bekende naam in de optiekbranche. Als distributeur van contactlenzen, contactlensvloeistoffen en oogzorgproducten maar inmiddels ook als full-service partner op het gebied van logistiek om opticiens te ontzorgen. Onze visie: ‘het versterken van de positie van (zelfstandige) optiekbedrijven door optimale logistieke service in combinatie met prijs- en conditievoordeel te bieden.’

Kernkwaliteiten

  • Ruim assortiment
  • Snelle levering
  • Persoonlijke service

In een markt waar leveranciers groter worden en assortimenten versmallen, houdt Friederichs oog voor de wensen van haar individuele klanten: de opticiens en contactlensspecialisten. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten om het aanbod zo optimaal en compleet mogelijk te maken.

Regelmatig voegen wij nieuwe producten toe aan ons assortiment. Wij bieden in de markt het meest complete aanbod contactlenzen, contactlensvloeistoffen, oogzorgproducten (waaronder oogdruppels) en accessoires. In totaal 418 artikelen, waarvan maar liefst 84% op voorraad in Heemstede. Dus vandaag besteld en (via Distroptiek) morgen in huis!

Een sterk assortiment kwaliteitsproducten is één facet van goede dienstverlening, professionele service is een tweede. Onder het motto ‘Friederichs kijkt anders’ laten wij deze twee versmelten. Wij vinden dat product en service bij elkaar horen en staan u bij vragen of bestellingen graag persoonlijk te woord. U kunt contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Contactformulier Friederichs

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.