HOC

Always Closer
Holland Optical Company is de betrouwbare en flexibele partner voor opticiens op het gebied van brillenglazen, instrumenten en contactlensvloeistoffen. Met producten van Nikon en BBGR biedt HOC de opticien de beste kijkoplossingen op maat.

  • Persoonlijke aandacht,
  • Hoogwaardige producten en apparatuur,
  • Sterke merken zoals Nikon brillenglazen,
  • Altijd een oplossing op maat.

ONDERSCHEIDENDE FACTOR
HOC wil de zelfstandige ondernemer ondersteunen om zich duidelijk te onderscheiden. Dit doen we met een breed portfolio aan glas en instrumenten. De instrumenten zijn een belangrijk onderdeel van de customer journey in de winkel en de verbinding naar het juiste glasadvies. Met brillenglazen doen we dit door de zelfstandige opticien te ondersteunen met Nikon en BBGR producten.

NIKON PRESIO ULTIMATE SP
Ontdek het nieuwste Nikon brillenglas met unieke innovaties op het gebied van de gevoeligheid voor vertekeningen en eerdere ervaringen van de consument. 39.375 ontwerpmogelijkheden worden geanalyseerd om het ultieme en unieke ontwerp voor het voorschrift te identificeren, en zo het bruikbare gezichtsveld te maximaliseren en visuele afleidingen te minimaliseren.

NIKON PARTNER PROGRAMMA
Om de opticien zo goed mogelijk te helpen bij het Nikon merk onder de aandacht te brengen bij de consument, hebben we gekozen om het Nikon Partner programma te introduceren. Dit exclusieve programma ondersteunt de opticien met een breed scala aan marketingcampagnes, winkelmaterialen, diensten en voordelen. Daarmee vergroten we de winkelbeleving en de bekendheid van Nikon brillenglazen en wordt er meer traffic naar de winkel gegenereerd.

Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier HOC

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.