HOYA

HOYA neemt wereldwijd een vooraanstaande positie in met de ontwikkeling en productie van brillenglazen. Daarnaast speelt HOYA een o.a. belangrijke rol in de medische wereld, op het gebied van lasertechnologie, endoscopie, chirurgische loepen en oogchirurgie.

Wij delen een visie met onze afnemers, die betrekking heeft op zorg, kennis en vooruitzien. Het heeft onze hoogste prioriteit oogzorgspecialisten te ondersteunen bij de zorg voor hun klanten. Dankzij de kennis van onze afnemers ervaren mensen beter zicht, en het is aan ons om eraan bij te dragen deze kennis te verrijken. en vooruitziende blik bepaalt het succes, en wij zullen onze innovatie, technologie en marktinzichten inzetten om dat nog verder te stimuleren.

Kernkwaliteiten

 • Uniek assortiment
  Het assortiment van HOYA is het resultaat van jaren van toewijding aan innovatie en geavanceerde technologie. Met de keuze voor brillenglazen van HOYA kunt u er zeker van zijn dat u uw klanten een geavanceerd product biedt, dat het resultaat is van een schat aan kennis en ervaring. Simpel gezegd: we bieden u de allerbeste oplossingen om u te helpen uw klanten een uniek assortiment te bieden, waarmee u zich onderscheidt.
 • Maximale kwaliteit
  Echte aandacht voor iedere klant is essentieel voor een uitmuntende klantervaring. We hebben een uitgebreid pakket geavanceerde tools en ondersteuning, waardoor u iedere individuele klant op een efficiënte manier kunt bedienen. Van de eerste oogmeting tot het oogonderzoek en het bestelproces, het afpassen en toekomstige aankopen.
 • Geavanceerde technologie
  Onze passie voor innovatie zorgt er samen met onze geavanceerde tools voor, dat u iedere individuele klant altijd van perfect passende brillenglazen en monturen kunt voorzien. Eenvoudig, snel en gemakkelijk voor voor u en uw klant.
 • Het nummer één in coâtings
  Niet alleen het glasontwerp en -materiaal maken een brillenglas van topkwaliteit bijzonder. De coating maakt een cruciaal verschil. Onze jarenlange ervaring met en diepgaande kennis van kwaliteitscoatings maken ons de nummer één in duurzame adhesietechnologieën voor brillenglazen.

Al meer dan 75 jaar is HOYA partner van de opticiens met een visie. Specialisten die elke dag bepalen hoe duizenden mensen de wereld zien. Als ervaren producent en professionele partner van optiekbedrijven, geven wij alle ondersteuning die nodig is, zodat oogzorgspecialisten zich kunnen concentreren op het bieden van excellente oogzorg en de beste service.

Precisietechnologie voor onze brillenglazen

Het vervaardigen van brillenglazen is een delicaat proces. Het hangt in grote mate af van kunde en vakkennis van de fabrikant. Zelfs het kleinste foutje kan grote gevolgen hebben voor de kwaliteit van het zicht van uw klant. Wij gebruiken verfijnde technieken en strenge controles waardoor u uw klanten altijd een scherp, comfortabel zicht kan bieden.

Optische perfectie voor iedereen

We streven ernaar om de vele brildragers te helpen die last hebben van asthenopie, veroorzaakt door visuele onbalans. Daarnaast bieden onze brillenglazen moeiteloos scherpstellen en een ontspannen en stabiel zicht in de dynamische, digitale wereld van vandaag.

Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier HOYA

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.