J.F. Rey Eyewear

J.F.Rey brillen: ambachtelijk én high-tech

J.F. Rey brillen zijn ‘Made in France’ en dat is meer dan alleen een lege zin op het montuur. Achter het ‘Made in France’ zinnetje op de brillen schuilt een verhaal van trots op het vakmanschap en kennis in de Franse traditie van het brillenmaken. We geven u graag een inkijkje in het ambachtelijke proces dat vooraf gaat aan de high-tech brillen in onze winkel!

Kernkwaliteiten

  • Daadwerkelijk onderscheidend design & vooral R&D. 
  • Uitmuntend service niveau 
  • Vergaande samenwerking met opticien 

Grenzeloze kieskeurigheid

Als het startproduct niet deugt, dan kan er nooit een goede bril uitkomen. Daarom is J.F. Rey heel kieskeurig als het op materialen aankomt. Zo komt het titanium uit Japan en is het acetaat afkomstig van de Italiaanse fabrikant Mazzuchelli, het toonaangevende bedrijf op dit gebied. Dit acetaat wordt bovendien vervaardigd in kleuren en patronen waarvan J.F. Rey de exclusiviteit heeft. En dat is nog maar het begin…

Made in France

Nu het materiaal binnen is, kan het echte werk beginnen. In Frankrijk ondergaat elk montuur minstens 150 tot 200 gedetailleerde en nauwkeurige aanpassingen die gebaseerd zijn op de traditionele Franse technieken. Veel daarvan gaan handmatig. Elk montuur wordt nauwkeurig geïnspecteerd en afgewerkt, wat zorgt voor een hoge kwaliteit.

Meer weten? Neem via onderstaand contactformulier contact met ons op.

Contactformulier J.F. Rey

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.