Johnny Loco

Maak kennis met Johnny Loco

Johnny Loco is het enige lifestyle merk dat brillen, horloges en (bak)fietsen ontwerpt, produceert en verkoopt. Van oorsprong Nederlands. Trots en eigenwijs. Vanuit het atelier in Nederland vinden de producten hun weg over de hele wereld. Vakmanschap is de basis. Johnny Loco’s lifestyle de inspiratiebron. De producten zijn met inspanning, liefde en aandacht voor elk detail gemaakt. Het streven: stijlvolle producten die bijdragen aan het Johnny Loco gevoel in het dagelijks bestaan. Het gevoel van vrijheid.

Kernkwaliteiten

  • lifestyle merk met unieke beleving en beschikbare POS materialen
  • traditionele fabrikant, geen massa productie
  • meerdere collectie releases per jaar
  • ruime materiaalkeuze
  • hoge flexibiliteit, laag gewicht

Inspiratie

Johnny Loco haalt al jarenlang zijn inspiratie voor zijn brillen uit films en series. Zo draagt elk model een naam van een beroemd filmkarakter. De namen die de brillen dragen personifiëren het karakter en de sfeer van, of de tijdsgeest waarin de film zich afspeelt, zoals bijvoorbeeld Cliff uit de film ‘Once upon a time in Hollywood’, welke plaatsvindt in de ‘70’s of Maverick uit de film ‘Top Gun’, welke plaatsvindt in de jaren ’80. 

Materiaal & Kwaliteit

Door met een traditionele fabrikant te werken welke generaties lang met de meest hoogwaardige materialen werkt, wordt de kwaliteit van het product gewaarborgd. De producent werkt zo nauwkeurig mogelijk en er wordt zo min mogelijk materiaal verspild.  Johnny Loco selecteert bijvoorbeeld cellulose acetaat platen van o.a. Mazzucchelli welke jarenlang in de juiste omstandigheden heeft liggen “rijpen” in de kelder van de fabriek. Er worden nauwelijks of geen nieuwe platen geproduceerd voor de collectie en de kleuren worden bepaald aan de hand van wat er op voorraad is

Contactformulier Johnny Loco

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.