JULBO

Pushing your limits each and every day to experience…
the best ever emotion! The World Needs Your Vision

JULBO werd in 1888 opgericht in de Franse Jura waar het nog steeds gevestigd is. JULBO is hét referentiemerk voor de sportbril. JULBO staat bekend om zijn technische expertise en volgt zijn eigen waarden en creatieve drijfveren om zich te profileren als de wereldwijde speler op het gebied van zonnebrillen, correctie monturen, goggles, ski- en fietshelmen en koordjes. Dit zowel voor kinderen en volwassenen. De missie van JULBO: het vinden van de beste oplossingen om de ogen te beschermen, zodat het voor iedereen mogelijk is om beter naar de wereld te kunnen kijken.

Wendbaarheid en kracht

Peugeot Frères Industrie deelt met Julbo de waarden van vernuft, techniek, stijl en familiegeest en werd in de zomer van 2022 meerderheidsaandeelhouder. Deze overeenkomst opent een nieuwe horizon voor Julbo en zal de internationalisering van zijn distributienetwerk versnellen en de sterke ontwikkeling van zijn innovatiepijler verzekeren. Julbo x Peugeot: de ontmoeting tussen de flexibiliteit van een menselijke structuur en de kracht van een grote groep.

Kernkwaliteiten

  • De beste fotochromatische glazen in de wereld, met én zonder sterkte
  • Een in-house RX laboratorium
  • Flexibiliteit in afname en omruilingen
  • Snelle leveringen en uitstekende service
  • Specialist in kinderbrillen (zon en optisch)

Een lange historie

Na de oprichting van het merk ruim 135 jaar geleden staat JULBO synoniem voor innovatie in de sport & optiek wereld. Dankzij de familiaire sfeer rond het bedrijf, groeit het onafhankelijke merk internationaal sterk door dankzij nieuwe producten. Hierdoor is JULBO een wereldwijd opererend merk en kunnen ze de zwaarste uitdagingen aan. Met een originele en persoonlijke aanpak wordt er gewerkt vanuit dezelfde gedachten en bevinden de wortels van het bedrijf zich nog altijd in de Franse bergen. Wat is de JULBO-spirit? Passie, delen en toewijding natuurlijk, maar ook de atleten, zowel pro als amateur. Liefhebbers van buiten sporten die allemaal dezelfde passie delen, ongeacht hun sport.

JULBO ziet dat steeds meer mensen hun vrije tijd buitenshuis doorbrengen, in de natuur of tijdens andere actieve bezigheden. Daarom heeft JULBO besloten, als eerste in de markt, hun producten in eigen beheer aan te bieden met glazen op sterkte in het zogenaamde RX-LAB programma.

RX-LAB, prestaties op maat

Met zijn nieuwe, ultramoderne laboratorium gewijd aan zijn RX programma op sterkte, biedt Julbo het beste van zijn producten voor dragers van correctieglazen. In meer dan 30 monturen verkrijgbaar, in curve 6 en 8, en een ruime keuze aan enkelvoudige en multifocale glazen, kan iedereen voortaan het model vinden dat het best bij zijn of haar correctie past. RX-LAB, ontwikkeld voor alle activiteiten, belooft de sportbeoefenaars een nieuwe zichtervaring die meer comfort, precisie en prestaties combineert.

De grootste keuze aan fotochromatische glazen op de markt

Het REACTIV Technology-assortiment (TRIVEX-glazen), ontworpen in samenwerking met atleten die actief zijn op extreem terrein, is verkrijgbaar in verschillende versies: ruime keuze aan fotochromatische en/of gepolariseerde glazen, kleuren en bewerkingen die aan elke behoefte voldoen en geschikt zijn voor elke sportbeoefenaar.

En verder

Naast sportbrillen produceert en levert JULBO ook een ruim assortiment goggles en helmen voor wintersporters, correctie monturen voor volwassenen en kinderen, accessoires zoals koordjes en kettingen onder de naam HENRI BEAUD en sinds 2023 een assortiment fietshelmen. Een totaal leverancier voor de Optiek en Sport retail!

Meer weten? Neem een kijkje op de website, je kunt ook gelijk bestellen via ons bestelportaal of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier JULBO

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.