Marchon

Marchon Eyewear is een van ’s werelds grootste fabrikanten en distributeurs van kwaliteitsbrillen en zonnebrillen. Wij brengen onze producten op de markt onder een aantal prestigieuze merknamen, waaronder: Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Converse, Dragon, Lacoste, Lanvin, Liu Jo, Longchamp, Nike, Salvatore Ferragamo, Skaga en Victoria Beckham.

Marchon staat bekend om zijn kwaliteitsproducten, innovatie en hoge serviceniveaus. Het hoofdkantoor is gevestigd in Melville, NY, maar Marchon heeft ook regionale hoofdkantoren in Amsterdam, Hong Kong en Tokio. Het bedrijf distribueert zijn brillen via talrijke verkoopkantoren over de hele wereld en bedient klanten in meer dan 100 landen. Marchon heeft ook ontwerpcentra in New York City, Italië en Japan, en heeft productiefaciliteiten in Italië en China.

Marchon maakt deel uit van VSP Global, een complementaire groep van toonaangevende bedrijven in de oogzorgindustrie.

Als gewaardeerde klant willen wij u graag attenderen op de service die wij bieden om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarom hebben wij voor het gemak alle feiten op een rijtje gezet.

  • Ons Customer Service team staat van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 voor u klaar.
  • Met uw eigen account kunt u via MyMarchon 24/7 online bestellingen plaatsen voor zowel gehele monturen als onderdelen.
  • Alle onderdelen die via MyMarchon besteld worden, worden kosteloos naar u toegestuurd. Dit is de service van Marchon.
  • Marchon heeft zeer snelle leveringsvoorwaarden. Dit komt omdat ons distributiecentrum in Amsterdam geplaatst is.
  • Onze vertegenwoordigers zijn ambassadeurs die zijn getraind om bij u in de winkel het beste uit het merk te halen voor een ultieme merkbeleving.
  • Al onze catalogussen zijn digitaal te vinden op www.marchon.com.

Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier Marchon

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.