Mark’ennovy

Individueel gemaakte contactlenzen voor elk oog.
Leverancier van hoogwaardige, premium contactlenzen, waarbij een innovatieve technologie wordt gebruikt.

Wij bieden een gepersonaliseerde benadering van contactlenzen, gespecialiseerd in astigmatisme, presbyopie, en myopia management.

  • Het aanbieden van exclusieve designs en materialen – met meer dan 1 miljard parameters – individueel gemaakt en met een snelle levering (72 uur)
  • Gespecialiseerde technische ondersteuning: Customer Care en Professional Affairs worden geleid door optometristen
  • Onze teams zijn er om u, oogzorgprofessional, te helpen om het best mogelijke resultaat voor uw klanten en bedrijf te garanderen

Materialen & Design
Productkwaliteit en het streven naar continue innovatie zijn twee kenmerken die ons onderscheiden. We ontwikkelen zelf onze materialen in onze vestiging in Widnes in het Noorden van Engeland. Onze materialen zijn exclusief voorbehouden voor mark’ennovy. Van ’s werelds eerste individueel gemaakte hydrogel contactlens tot onze nieuwste primeur, een silicone hydrogel lens met Klasse 1 UV-filter en selectief blauw-lichtfilter, zijn we voortdurend op zoek naar innovatie. We zijn van mening dat oogzorgprofessionals moeten kunnen kiezen uit een grote range van lenzen zoals in diameter/bcr, sterktes en materiaal die passen op het individuele oog– precies daarom hebben naast hydrogel en silicone hydrogel ook 2 biometrische hydrogelmaterialen gelanceerd die de werking en het gedrag van het oog nabootsen met ons welbekende range van design en sterktes.

Klantenservice
We beschikken over een Customer Care team van 20 medewerkers van opticien tot optometrist die, bescheiden maar terecht trots zijn op hun werk, dagelijks oogzorgprofessionals in heel Europa bijstaan, advies geven en begeleiden bij het kiezen van de juiste lenzen, casussen van klanten bespreken en alle mogelijke vragen beantwoorden en andere vormen van ondersteuning bieden als dat nodig blijkt. We zeggen vaak lachend dat klanten veel geluk hebben als ze voor mark’ennovy kiezen, ze krijgen namelijk 2 oogzorgprofessionals voor de prijs van 1.

Ons verschil
Wij zijn van oordeel dat elke contactlens van mark’ennovy begint en eindigt bij u, de oogzorgprofessional, van de eerste afspraak tot de passende lens. Klik op de volgende links om te ontdekken welke kwaliteit, expertise en zorg er schuil gaat achter elk van onze contactlenzen. We hopen dat onze passie mag overslaan op u en uw klanten!

markennovy.com/NL
markennovy.com/NL/producten
markennovy.com/NL/catalogus
markennovy.com/NL/blog

Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, onze klantenservice of met één van onze vertegenwoordigers.

Rogier van Hage
+31 (0)6 12299026

Ellen van Dijk 
+31 (0)6 11074878

Mariëlle van Goor
+31 (0)15 960 167

E-mail onze klantenservice of bel 0800 – 0232029 (NL) / 0800 – 79918 (Be)

Contactformulier mark’ennovy

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.