Odette Lunettes

Het Belgisch (Antwerps) designer merk Odette Lunettes werd in 2015 opgericht door de Belgische mediavrouw Eline De Munck samen met artistiek directeur Bob Geraets.

Odette Lunettes is ontstaan uit Eline’s visionaire zoektocht naar het perfecte montuur dat zowel bij haar persoonlijkheid als bij haar stijl past. Modieuze brillen en toch gemakkelijk te dragen, die visie wil ze overbrengen naar andere brildragers.

De brillen van Odette Lunettes schitteren op de gezichten van verschillende internationale sterren zoals Jamie Foxx, Dua Lipa en Angèle. Ook veel BN’ers dragen met trots een montuur van Odette Lunettes, onder andere Jennifer Hoffmann, Jan Jaap van der Wal, Katja Schuurman en Quinty Trustfull.

De collecties

Het merk biedt twee collecties aan, bestaande uit een 50-tal modellen in 4 tot 6 kleuren, voor een breed publiek, met een grote variatie aan stijlen.

  • VOYEUR: is de zonnebrillencollectie voor een publiek op zoek naar meer extravagantie met een eigenheid en specifieke stijl
  • ALLURE: voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot tijdloze schoonheid, beschikbaar in correctie en zonnenbrillen coillectie.

Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier Odette Lunettes

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.