OPO Scandinavia

OPO Scandinavia ontwerpt monturen met de drager in gedachten en met veel aandacht voor detail en trends.

Een betrouwbare Zweedse leverancier voor de zelfstandige opticiens, die bekend staan om hun goede service en snelle levering. Ze hebben een Nederlandse webshop en leveren vanuit voorraad Zweden zonder verzendkosten! De collecties worden in eigen huis ontworpen en staan bekend om hun goede kwaliteit.

https://www.opo.se
https://shop.opo.se/NL/

KunoQvist
Het merk KunoQvist staat bekend om zijn kleurrijke collectie in metaal en titanium voor dames & heren. Deze monturen kunnen gezien worden als een verlenging van de persoonlijke stijl van de drager. Een gevarieerde collectie met vrouwelijke vormen,  acetaat details en eigentijdse heren modellen.

Studio Eyewear
“Wees gelukkig en straal het uit!” is de mantra van Studio Eyewear. De exclusieve collectie biedt expressieve, gewaagde en kleurrijke brillen voor vrouwen, met een onberispelijke pasvorm. De monturen zijn voornamelijk gemaakt van acetaat van de Italiaanse leverancier Mazzucchelli, welke staat voor kwaliteit, traditie en vakmanschap en worden gelimiteerd geproduceerd.

Young
YOUNG biedt een gecombineerde collectie monturen voor kinderen en tieners. Een assortiment met duurzame en trendy monturen – allemaal met GRATIS reserveonderdelen tot twee jaar na aankoop. Vanaf 2023 gaat 5% van elk verkocht YOUNG-montuur naar het Diabetes fonds in Zweden, waar het gebruikt wordt voor onderzoek naar type 1-diabetes.

F22
Het merk F22 biedt een betaalbare titanium collectie voor mannen, geïnspireerd op de Zweedse techniek in de auto- en vliegtuigbouw. De F staat voor Frame (montuur) en 22 staat voor het nummer voor titalnium in het periodiek systeem. De naam is net zo eenvoudig en duidelijk als de tijdloze monturen zelf.

WeSC
WeSC Eyewear is een betaalbare monturen collectie van eco-acetaat en RVS gebaseerd op de Zweedse skatecultuur van de jaren 80. De collectie biedt een mix van op de stad geïnspireerde brillen, gericht op een jonger publiek en de lenzen klanten binnen de zelfstandige optiek.

NPS sun
Betaalbare zonnebrillen en overzetzonnebrillen in Scandinavisch design, tijdloos en een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Contactformulier OPO

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.