OPO Scandinavia

OPO Scandinavia ontwerpt monturen met de drager in gedachten en wil altijd de beste partner van de opticien zijn!

OPO Scandinavia ontwerpt kwaliteitsmonturen met de gebruiker in gedachten en met veel aandacht voor detail en trends.
OPO Scandinavia staat bekend om haar snelle en uitstekende service, het grote aantal reserveonderdelen en snelle leveringen.

Ze produceren producten van hoge kwaliteit en hebben een goed inzicht in de hele productieketen. Ze werken voortdurend samen met CSR om ervoor te zorgen dat hun producten op de best mogelijke manier worden gemaakt.

Op dit moment bedienen ze de markt in Scandinavië, Canada, Nederland, Duitsland en Polen.

USP’s:

  • Lokale verkoopagenten en webshop beschikbaar in het Nederlands
  • GRATIS verzending naar klanten in Nederland met korte levertijden voor frames en reserveonderdelen
  • Uitstekende ondersteuning na verkoop
  • Ontwerp en marketing in eigen beheer
  • GRATIS reserveonderdelen tot twee jaar na aankoop om op te slaan bij aankoop van monturen van het kinderbrillenmerk YOUNG

https://www.opo.se
https://shop.opo.se/NL/

KunoQvist
KunoQvist is een zeer populair merk bij zelfstandige opticiens in Scandinavië. Het staat bekend om brillen die het beste in het karakter van de drager naar boven halen door het gebruik van kleur en een perfecte pasvorm. KunoQvist monturen zijn gemaakt om lang mee te gaan en om van te houden.

Studio Eyewear
“Wees gelukkig en druk jezelf uit!” is de mantra van Studio Eyewear. Het merk biedt expressieve, gedurfde en kleurrijke brillen voor vrouwen, met een onberispelijke pasvorm. De monturen zijn voornamelijk gemaakt van acetaat van de Italiaanse leverancier Mazzucchelli – een stempel van kwaliteit.

Young
YOUNG biedt een gecombineerde collectie monturen voor kinderen en tieners. Een assortiment met aanpasbare, duurzame, schattige en trendy monturen – allemaal met GRATIS reserveonderdelen tot twee jaar na aankoop. Vanaf 2023 gaat 5% van elk verkocht YOUNG-montuur naar Barndiabetesfonden in Zweden. Het geld dat door het fonds wordt ingezameld wordt besteedt aan onderzoek naar Diabetes-type 1.

F22
Het merk F22 biedt een betaalbare titanium collectie voor mannen, geïnspireerd op de Zweedse techniek in de auto- en vliegtuigbouw. De titanium materialen die gebruikt worden in de F22 collectie zijn puur titanium, bèta titanium en memory titanium.

WeSC
WeSC Eyewear is een eigentijds merk dat zijn oorsprong vindt in de Zweedse skatecultuur van de jaren ’80. De collectie biedt een mix van urban geïnspireerde brillen gericht op een jonger publiek. Monturen ontworpen om de urban stijl te complimenteren en gemaakt met eco-acetaat.

Contactformulier OPO

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.