OptiekXL

OptiekXL is leverancier van instrumenten, werkplaatsgereedschap en winkelbenodigdheden voor opticiens en medisch specialisten.

Naast ons kantoor, in Heerenveen, hebben wij hier ook een showroom, waar wij onze (potentiële) klanten graag ontvangen om instrumenten te demonstreren of gewoon, voor een kop koffie.

Helderheid staat bij ons voorop en daarom vindt u alle producten op onze website, inclusief prijzen en gedetailleerde productinformatie. Naast helderheid vinden wij scherpe prijzen en goede service van groot belang. Hierdoor zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste optiekleveranciers in Nederland. Bij ons vindt u een compleet aanbod: van brillendoekjes tot de meest geavanceerde OCT, van oogspiegellenzen tot refractie-units, gebruikt en nieuw.

OptiekXL is in 15 jaar tijd uitgegroeid tot een totaal leverancier in de optiek waar service, kwaliteit en knowhow hoog in het vaandel staan. OptiekXL doet waar het voor staat en afspraak is afspraak. Bijna alles is op voorraad, wil je een nieuwe unit, een linker- of een rechterunit, kan deze bij wijze van spreken over een week bij je in de winkel staan, in allerlei kleuren. Datzelfde geldt voor spleetlampen, topografen en andere instrumenten. We kunnen snel schakelen, het servicelevel is daardoor heel hoog en dat met een persoonlijke benadering en behandeling. Uiteraard geldt dit ook voor de kleine artikelen in onze webshop zoals brillendoekjes, brillenkokers, oogdruppels, gereedschappen en klein materiaal.

OptiekXL is ook te volgen op YouTube, met handige tips & tricks.

Snelle service en kwaliteit staan bij OptiekXL voorop, mocht u toch nog vragen hebben kunt u deze stellen via het onderstaande contactformulier, een telefoontje kan natuurlijk ook. Ons team staat graag voor u klaar. Of neem een kijkje op onze website.

Contactformulier OptiekXL

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.