Optiplus

Al meer dan 25 jaar passie voor optiek
Onze vakmensen hebben passie voor optiek, en dat merk je! Al meer dan 25 jaar zijn we de gespecialiseerde groothandel voor de opticien. Daarom kiezen we altijd voor kwaliteit en weten we alles over onze artikelen en hoe je deze gebruikt. Zodat we samen jouw klant laten ervaren waarom de opticien het verschil maakt.

Kernkwaliteiten

  • Groot assortiment, snelle levering en altijd gratis verzending in Nederland en België. Wij hebben de meeste producten in ons assortiment ruim op voorraad.
  • Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten. We selecteren onze fabrikanten met zorg en werken al jaren samen met de beste producenten. We doen geen concessies aan kwaliteit en veiligheid. Daarbij hanteren wij reële prijzen.
  • Wij staan je op een vriendelijke manier te woord en denken met je mee. We hebben de productkennis in huis om op je vragen een snel en goed antwoord te geven. Onze vakmensen zijn trots op hun product en dat merk je!
  • Wij hebben oog voor mens en milieu. We kiezen alleen voor fabrikanten die oog hebben voor onze omgeving. We eisen bijvoorbeeld van onze leveranciers en partners dat ze verantwoord omgaan met chemische stoffen (REACH-proof) en dat ze produceren onder correcte arbeidsomstandigheden.
  • We investeren in nieuwe technieken, verbeterde productiemethoden en innovatieve producten. Op die manier kun je je klanten voorzien van de nieuwste producten en beste innovaties.

Gemaakt voor little rebels: Milo & Me cool kids wear cool eyewear

Wij geloven dat kinderen zich vrij moeten voelen om te spelen, sporten en ontdekken, zonder zich zorgen te hoeven maken over hun bril. Bovendien vinden we het heel belangrijk dat kinderen zich zelfverzekerd en goed voelen met hun bril op hun neus. Daarom hebben we sterke, flexibele en trendy brillen ontwikkeld die tegen een flink stootje kunnen: de Milo & Me eyewear collectie voor kinderen tussen de 2 en 16 jaar. De Milo & Me collectie is gemaakt van TR-90, een ontzettend sterk, lichtgewicht en flexibel materiaal. Met liefde ontwikkeld, gedragen door cool little rebels!

B&S Quality made

Breitfeld en Schliekert (B&S) is al 90 jaar specialist in het ontwikkelen van werkplaatsproducten en accessoires voor de opticien. Professioneel ontwikkelde, betrouwbare en hoogwaardige gereedschappen, kleine onderdelen en verbruiksmaterialen voor de gehele werkplaats zijn het basisassortiment van B&S. Daarnaast bieden ze een breed scala aan zwembrillen, sportbrillen, kinderbrillen, reinigingsproducten en accessoires.

Meer merken?

Zeker! Naast deze premium merken voeren we ook Jonathan Paul fitovers, Croakies brillenkoordjes, de Progear Eyegeard sportbrillen, Leader Sports, Alpine Hearing Protection en meer… Bekijk alle merken op Optiplus.nl

Onze merken in jouw winkel

We geloven dat een goede zichtbaarheid van onze merken onder consumenten heel belangrijk is. Daarom maken we regelmatig nieuw marketingmateriaal met prachtige foto’s en video’s. Deze kant-en-klare social media berichten en blogs mag je gratis gebruiken voor je marketing, bijvoorbeeld voor op je website of social media. Bekijk al onze campagnes en blogs op optiplus.nl.

Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Contactformulier Optiplus

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.