OWP

OWP is een Duits brillenbedrijf, gedreven door enthousiasme sinds 1947. OWP wordt tegenwoordig beschouwd als een van de topleveranciers in de branche en heeft zijn reputatie bij opticiens over de hele wereld verdiend als een creatief, zeer innovatief bedrijf. Ons goed uitgebalanceerde portfolio van onze gevestigde private labels OWP en Metropolitan en het merk Mexx zorgt voor een succesvolle verkoop van onze collecties.

Dit is OWP

Het zijn de details die iets moois transformeren in iets geliefds. Inspirerende ontwerpen en onze liefde voor detail zijn de essentie van onze brillen die je zullen opwinden.

Mexx

Het voelt perfect tot echt. We creëren brillen die een weg vinden in het leven. Monturen die, eenmaal ontdekt, gedragen en geliefd zullen worden en deel uitmaken van je dagelijks leven, ongeacht de gelegenheid. Alledaagse brillen voor echte mensen. Mensen die, net als wij, het leven ten volle leven en liever echt zijn dan perfect.

Metropolitan

Brillen voor individualisten Met een voorliefde voor urban chic, strakke lijnen en premium kwaliteit, spreekt METROPOLITAN alle individualisten, non-conformisten en vrije geesten aan die in de stedelijke jungle leven. Geen enorme logo’s, gewoon zelfverzekerd understatement.

Meer weten? Kijk op onze website of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier OWP

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.