Rodenstock

Topkwaliteit voor optimaal zicht en een perfecte look

Rodenstock is al meer dan 140 jaar toonaangevende fabrikant van brillenglazen en gepatenteerde (oogmeet)instrumenten. De producten van Rodenstock zijn het resultaat van excellent vakmanschap, precisiebewerkingen, slimme technologieën en kennis die in vele jaren van onderzoek is opgedaan. Voor een haarscherp zicht, perfecte pasvorm, schitterend design en hoogwaardige kwaliteit bent u bij Rodenstock dan ook op de juiste plek.

Het bedrijf heeft meer dan 4900 medewerkers in dienst en opereert vanuit meer dan 85 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in München.

Kernkwaliteiten

Groot assortiment

  Brillenglazen en een breed scala aan verkoopondersteunende tools onder één dak.

  • Geweldig haarscherp zicht
   dankzij DNEye® PRO glazen
  • Groot assortiment
   Brillenglazen en een breed scala aan verkoopondersteunende tools onder één dak.
  • Meesterwerken van Duits vakmanschap
  • Precisieoogmeting
   met gepatenteerde instrumenten, zoals de DNEye®  scanner 2 en ImpressionIST® 4 voor een perfect passende bril en optimaal gepositioneerde glazen.

  Haarscherp zicht dankzij Biometrisch Intelligente Glazen (B.I.G. Vision)

  De meeste brillenglazen worden geproduceerd op basis van een standaard oogmodel, dat overeenkomt met slechts 2% van alle ogen wereldwijd. Rodenstock streeft ernaar om brillenglazen aan te bieden die 100% overeenkomen met de ogen van de drager. Dit kan dankzij een oogmeting met de DNEye® scanner. Dit revolutionaire oogmeetapparaat meet duizenden datapunten van elk oog. Deze individuele data worden gebruikt voor de productie van persoonlijke brillenglazen – dit is uniek in de optiek.

  Rodenstock (oogmeet)instrumenten

  Met Rodenstock is de toekomst van het persoonlijke briladvies begonnen. Van de hypermoderne meettechnologieën profiteren zowel opticiens als consumenten.

  • De DNEye® scanner 2: een revolutionair oogmeetapparaat waarmee duizenden datapunten van elk oog worden gemeten waardoor het gezichtsvermogen voor 100% wordt benut.
  • ImpressionIST® 4: met dit innovatieve meetsysteem garandeert Rodenstock dat het montuur perfect past en dat de glazen volledig op de ogen en het montuur zijn afgestemd.
  • Fundus scanner: deze scanner is in staat om de achterkant van het oog (het netvlies) te scannen, waardoor oogziektes in een vroeg stadium kunnen worden opgespoord.
  • Vision Performer (VIP): Met de Vision Performer wordt door middel van een touchscreenscherm het individuele kijkprofiel van de klant samengesteld.

  Meer weten? Neem contact op via onderstaand formulier.

  Contactformulier Rodenstock

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.