Sàfilo

Sàfilo, ‘s werelds op een na grootste brillenproducent en -distributeur, is al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en distributie van zonnebrillen, monturen, sporthelmen en -brillen.

Ons merkenportfolio bestaat uit eigen merken, zoals Polaroid en Carrera, als ook uit de bekende (mode)merken waaronder Hugo Boss, Isabel Marant, David Beckham, Jimmy Choo, Carolina Herrera en vele anderen.

Bij ons staat de klant centraal en is de tevreden consument ons doel. Met het oog op de toekomst zoeken we steeds naar innovatieve, milieuvriendelijke materialen en productietechnieken en heeft Sàfilo een leidende rol in de digitalisering van de optieksector zonder de traditionele verkoop uit het oog te verliezen.

Op het digitale dealer-platform You&Safilo kan u als winkelier terecht voor alle nodige ondersteuining met betrekking tot het bekijken en bestellen van alle collecties en promoties, het bestellen van reserve-onderdelen en het registreren en afhandelen van een product onder garantie.

En vergeet niet dat Safilo 4 jaar garantie biedt op al zijn merken op zowel monturen als zonnebrillen.  En deze 4 jaar gaat pas in vanaf dat een model uit de collectie gehaald wordt…

Kernkwaliteiten

  • Uitmuntende dienst na verkoop en 4 jaar garantie met bereikbaar en behulpzaam personeel;
  • Uitgebreid merkenportfolio waarmee elk type consument kan worden bediend;
  • Elk seizoen collecties die de trends niet volgen maar wel bepalen;
  • Geavanceerd digitaal bestelplatform;
  • Volledige ondersteuning om het digitale tijdperk aan te vatten.

Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier Sàfilo

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.