Shamir

Innovatieve technologie voor glazen met een persoonlijke touch.

Shamir is een toonaangevende producent van high-performance brillenglazen. Onze onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling (R&D) ontwikkelt constant de nieuwste technologieën in het innovatieve Israël. We stellen de opticien centraal: iedereen van Shamir zet zich persoonlijk in voor het zicht van onze klanten, en voor het bieden van de beste service en ondersteuning, om zo verwachtingen te overtreffen. Dat alles inclusief een persoonlijke touch.

Kernkwaliteiten

 • Passie voor innovatie
  We houden ervan om de status quo uit te dagen door als eerste revolutionaire producten en diensten op te markt te brengen.
 • Service is beautiful
  We willen zorgvuldig naar u luisteren en uw ambities (blijven) begrijpen, zodat we beter kunnen voorzien in de behoeften van uw onderneming.
 • Be the best, but never rest
  Producten van de hoogste kwaliteit betekenen minder gewenningsklachten. We altijd doorgaan met leren en verbeteren – zodat we ons beste product nog meer voor u kunnen verbeteren.
 • Agility
  Agility betekent snel reageren op marktveranderingen en tegelijkertijd flexibel zijn om aan uw behoeften te voldoen, ook terwijl uw behoeften zich doorontwikkelen.

Over Shamir

Shamir Optical Industry, opgericht in 1972 voor de productie van bifocale glazen, is uitgegroeid tot een producent van geavanceerde enkelvoudige en progressieve glazen. Shamir behoort tot de top tien van vooruitstrevende glasfabrikanten ter wereld. Tegenwoordig exploiteert Shamir 17 laboratoria wereldwijd met een totaal personeelsbestand van 2.200 mensen.

Perfect vision. Personal touch.

Bij Shamir zijn we trots op het feit dat we u en uw klanten perfect zicht kunnen geven. Om te beginnen doen we dit met hoogwaardige glazen en hoogwaardige coatings. Onze producten bevatten de nieuwste technologieën en leveren unieke oplossingen voor een breed scala aan klantsegmenten en (komende) gebruikersomstandigheden.

Kennis delen

We delen onze kennis en expertise vervolgens graag met u om u te helpen met uw bedrijfsvoering, gewenningsklachten van klanten te verminderen en uw verkoopcijfers te verhogen.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier Shamir

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.